UEFA Europa League: Betis vs AC Milan

Recomandarea noastră: 1

Betis - AC Milan
1
2.13
X
3.40
2
3.60

Fotbalul European de cel mai înalt nivel contnuă. După serile trecute când am asistat la spectacolul din UEFA Champions League, astăzi ne vom delecta cu meciuri din UEFA Europa League. Am ales să oferim pronosticuri pentru cele mai interesante meciuri ale acestei seri. Unul dintre ele se va juca la Sevilla, acolo unde Betis vs AC Milan ne vor oferi un joc foarte interesant. Cele două formații fac parte din grupa F alături de Olympiakos și Dudelange. Spaniolii și italienii sunt favoriți la calificare dar oricând calculele hârtiei pot fi date peste cap. La pariuri sportive poți să câștigi în fiecare zi alături de echipa noastră. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a celor de la Bets cu scorul de 2-1.

Goluri multe în Betis vs AC Milan

Betis are un moral bun și se află pe prima poziție a grupei după ce au acumulat șapte puncte. Chair dacă sunt pe prima poziție nu însemnă că ei sunt calificați. În La Liga au ajuns la patru meciuri fără victorie ceea ce ne arată că pe plan intern nu se află într-o formă foarte bună. Un amănunt destul de important în economia acestei partide este acele că Betis nu va avea nici un jucător indisponibil astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11.

AC Milan pare a fi obligată să își treacă în cont cele trei puncte. În cazul unui nou eșec rosonerri vor avea mari probleme în ceea ce privește calificarea. Oaspeții partidei de astăzi au înregistrat trei victorii în ultimele trei etape disputate în Serie A. Mai mult, toate aceste victorii au fost obținte la un singur gol diferență . Higuain, Strinic, Caldara nu vo putea fi folosiți astăzi de către antrenorul Gattuso. Credem că aceste absențe își vor pune amprenta serios asupra jocului celor de la AC Milan mai ales cea a lui Higuain. Acest meci nu are cum să ne scape de pe biletul ce îl vom juca la pariuri sportive.

Meciul dintre Betis vs AC Milan ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza la finalul celor 90 de minute că va fi un rezultat de egalitate dar pentru o siguanță a acestui pariu putem miza pe 1X. Apoi vom paria că în acest joc se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă.