UEFA Europa League: Benfica vs Galatasaray

Spectacolul din UEFA Champions League din această săptămână s-a încheiat. Totuși ne așteaptă o nouă seară plină de fotbal din UEFA Europa League. Vom afla echipele calificate în sferturile de finală ale acestei competiții. Am selectat cele mai interesante meciuri ale zilei pentru care vom oferi un pronostic, sperăm noi câștigător.  O partidă foarte interesantă este duelul de pe Da Luz în care Benfica va primi vizita celor de la Galatasaray. Meciul tur a fost câștigat de Benfica, cu scorul de 2-1, astfel că portughezii pornesc cu prima șansă la calificare. Trebuie să notăm faptul că partida de astăzi va fi arbitrată de românul Ovidiu Hațegan. Pariază pe cele mai bune pronosticuri fotbal și o să câștigi.

Lupta pentru calificare în Benfica vs Galatasaray

Benfica pornește cu prima șansă la calificare și ar fi o mare surpriză dacă portughezii nu ar reuși să treacă în optimile de finală. Rezultatul din tur pare a fi suficient dar totuși trebuie să fie atenți deoarece vor întâlni o echipă periculoasă. În campionatul Portugaliei cei de la Benfica ocupă locul al doilea fiind la un singur punct în spatele celor de la Porto. Gazdele partidei de astăzi au marcat de cel puțin două ori în ultimele șase meciuri astfel că ne așteptăm la o victorie a celor de la Benfica și astăzi. Pronosticuri fotbal pot fi o sursă de profit pe termen lung.

Galatasaray pare a fi ca și eliminată din UEFA Europa League.  Chiar dacă statisticile din meciul tur au fost de partea lor se pare că au avut probleme la finalizare. În campionatul Turciei, cei de la Galata sunt pe poziția a diua dar la 6 puncte distanță de cei de la Basakhesir.  Fernando este singurul absent al oaspeților. În ultimul meci disputat în Campionatul Turciei, oaspeții partidei de astăzi au învins pe Kasimpasa cu scorul de 4-1 rezultat de care ar avea nevoie și în această seară.

Benfica vs Galatasaray este unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei seri. Vom paria pe o victorie a gazdelor care ne aduce o cotă de 1.68.Ținând cont de faptul că ambele echipe joacă un fotbalbazat foarte mult pecartea atacului ne așteptăm să edem multe goluri. La o cotă de 1.70 sfatul nostru este să pariați căse vor marca peste 2,5 goluri. Pariază în fiecare zi și o să câștigi alături de echipa noastră.