UEFA Europa League: Benfica vs Dinamo Zagreb

Tabloul sferturilor de finală din UEFA Champions League a fost completat. În această seară se vor disputa meciurile retur din optimile de finală din UEFA Europa League. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei seri, ţinând cont şi de rezultatul meciului tur, este duelul dintre Benfica vs Dinamo Zagreb. Acest meci va porni de la scorul de 1-0 în favoarea celor de la Dinamo Zagreb. Acest rezultat a fost înregistrat la finalul meciului tur, după golul marcat de Petkovic. Ambele echipe au şane la calificarea mai departe astfel că spectacolul nu va lipsi. Partida va avea fluierul de start de la ora 22:00 şi se va disputa pe Estadio Da Luz. Ponturi pariuri fotbal câştigătoae sunt doar pe Beturi.ro.

Totul pentru calificare: Benfica vs Dinamo Zagreb

Benfica porneşte din postura de favorită în această seară. Portughezii trebuie să se impună la cel puţin două goluri pentru a fi siguri de calificare. Faptul că nu au marcat în meciul tur poate fi un mare dezavantaj deoarece un gol al croaţilor i-ar obliga să înscrie de 3 ori. În campionatul Portugaliei, gazdele partidei de astăzi sunt pe prima poziţie a clasamentului. În ultima etapă din Primeira Liga au remizat contra celor de la Belenenses cu scorul de 2-2. În şaisprezecimile de finală Benfica a eliminat pe Galatasaray. Fejsa, Salvio şi Seferovic nu vor putea fi folosiţi în partida din această seară. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Dinamo Zagreb poate produce o mare surpriză în această seară, dar o va aştepta un meci foarte dificil. În partida tur, chiar dacă nu au avut o posesie foarte bună, croaţii au făcut un joc tactic foarte bun. Sunjic, Leovac şi Ademi nu vor putea fi folosiţi în acest joc deoarece sunt indisponibili. În 5 din ultimele 6 meciuri cei de la Dinamo Zagreb au înregistrat victorii. În şaisprezecimile de finală au eliminat pe Viktoria Plzen.

Benfica vs Dinamo Zagreb ete un meci ce ne aduce multe pariuri câştigătoare. La o cotă de 1.44 mizăm pe o victorie a celor de la Benfica. Pentru o cotă mai mare alegem să ricăm şi vom paria pe o calificare a celor de la Dinamo Zagreb. Calificarea portughezilor are o cotă de 1.90. Anticipăm un meci cu multe goluri deoarece credem că Benfica va aborda o tactică foarte ofensivă. Pentru peste 2,5 goluri ne aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de noi.