UEFA Europa League: Arsenal vs Valencia

A doua semifinală a UEFA Europa League se anunţă a fi şi ea una foate interesante. Se va disputa între două echipe ce sunt învăţate cu UEFA Champions League. Pe Emirates Arsenal vs Valencia ne vor oferi o partidă foarte interesantă în manşa tur a semifinalelor UEFA Europa League. În acest moment al competiţiei oricare dintre echipe poate spera la câştigarea trofeului astfel că ne aşteăptăm la un meci deschis oricărui rezultate. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp într-un meci direct astfel că nu putem vorbi despre o favorită clară. Mergi pe mâna noastră cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal şi câştigă alături de noi.

Spectacol în Arsenal vs Valencia

Arsenal este favorită atât în acest meci cât şi la calificare. Pentru a nu avea emoţii pe Mestalla, tunarii au nevoie de un rezultat bun în această seară, chiar o victorie. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Arsenal au trecut de BATE Borisov, Rennes şi Napoli. Toate aceste calificări au venit în urma a meciuri foarte bune ep teren propriu. Tehnicianul gazdelor partidei de astăzi este un specialist al acestei competiţii pe care a mai câştigat-o cu Sevilla. În Premier League, Arsenal este doar pe poziţia a 5-a şi vine după trei înfrângeri în ultimele trei meciuri. Pariază pe ponturi pariuri fotbal.

Valencia poate profita de forma foarte slabă pe care o taversează cei de la Arsenal. Liliecii au avantajul că vor disputa manşa retur în faţa propriilor fani. Până acum în această primăvară, liliecii au trecut de Celtic, Krasnodar şi de Vilareal. În dubla contra celor de la Krasnodar au avut mare noroc deoarece au marcat în ultimul minut. În La Liga, oaspeţii partidei de astăzi vin după două înfrângeri în ultimele două etape şi ocupă doar poziţia a 6-a a clasamentului. Arsenal vs Valencia este un meci foarte important pentru ambele formaţii care îşi doresc un rezultat bun. Noi, vom profita de cotele oferite de casele de pariuri şi vom alege să mergem pe o victorie a celor de la Arsenal. Acest pont ne va aduce o cotă de 2.10. În opinia noastră cei de la Arsenal vor fi foarte motivaţi pentru a obţine victoria şi automat prima şansă la calificare. Vom paria la o cotă de 1.60 că cei de la Arsenal vor beneficia de mai multe cornere în acest meci. Pariază şi câştigă alături de noi.