UEFA Europa League: Arsenal vs Sporting Lisabona

Recomandarea noastră: 1

Arsenal - Sporting Lisabona
1
1.32
X
5.60
2
9.50

Spectacolul din UEFA Europa League continuă cu meciuri deosebit de interesante. Se vor întâlni echipe de top din fotbalul european. Unul dintre cele mai tari jocuri ale acestei zile este duelul dintre Arsenal vs Sporting Lisabona. Acest duel este programat să aibă loc pe Emirates din Londra. Cele două adversare din acest joc fac parte din grupa F alături de Vorskla și Qarabag. Cele două adversare din meciul pe care noi îl vom analiza se află în fruntea grupei și au mari șanse la calificarea în șaisprezecimile competiției. În meciul tur disputat la Lisabona s-a impus Arsenal cu scorul de 1-0. Cu bonus pariuri poți să beneficiezi de câștiguri suplimentare zi de zi.

Meciul zilei Arsenal vs Sporting Lisabona

Arsenal pornește ca favorită și în această seară. Tunarii sunt pe prima poziție a grupei după ce au reușit să acumuleze 9 puncte. Ei au un golaveraj de 8 goluri marcate și doar două primite. Cele mai importante absențe pentru Unay Emery sunt cele ale lui Elneny și Koscielny. Chiar și așa cei de la Arsenal rămân cu prima șansă la cele trei puncte puse în joc. Ei și în Premier League se află într-o perioadă foarte bună deoarece vin după un rezultat de egalitate contra celor de la Liverpool scor 1-1. Beneficiind de bonus pariuri câștigi alături de echipa noastră.

Sporting Lisabona, chiar dacă va porni cu șansa a doua în aces joc nu își face probleme pentru calificare.Cu șase puncte acumulate ei ocupă poziția a doua a grupei. În prima liga din Portugalia ei ocupă poziția a treia a clasamentului dar sunt la doar două puncte de primul loc. Putem spune că portughezii s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate în această seară dar trebuie să ținem cont că se anunță un meci foarte dificil pentru ei. Singurul absent al oaspeților pentru acest joc este Battaglia.

Jocul dintre Arsenal vs Sporting Lisabona se anunță a fi un meci foarte inteesant în care sperăm să vedem multe goluri. Cota de 1.32 pentru o victorie a tunarilor credem că ne va aduce un profit substanțial pentru acest meci. Peste 2,5 goluri ne vor aduce o cotă de 1.70 care este avantajoasă de jucat pe bilet. La O cotă de 1.80 putem miza că englezii se vor impune la handicap de 1,5. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să ai de câștigat doar cu echipa noastră.