UEFA Europa League: Arsenal vs BATE

De la ora 19:55 pe Emirates din Londra se va da runda decisivă pentru calificarea în optimile de finală a UEFA Europa League. Arsenal va primi vizita celor de la BATE într-un meci ce ne va ține aproape de micul ecran. Meciul tur a fost una dintre suprizele acelei seri deoarece, Arsenal a pierdut cu scorul de 1-0 meciul disputat în Belarus. Niciuna dintre cele două adversare de astăzi nu a mai disputat vreun joc de la meciul tur. Astăzi tunarii nu își permit o eliminare așa devreme din competiție în timp ce BATE va încerca să profite de rezultatul foarte bun obținut în tur. Cei mai buni pariori vă aduc cele mai bune pronosticuri.

Spectacol ofensiv în Arsenal vs BATE

Arsenal pornește ca mare favorită pentru meciul de astăzi. Tunarii vor fi foarte motivați să demonstreze că meciul tur a fost doar un accident. Pentru gazdele partidei de astăzi UEFA Europa League poate fi un obiectiv în condițiile în care în Premier League au șanse destul de mici să mai prindă un loc între primele patru formații. Bellerin, Holding, Lacazette și Welbeck nu or putea fi folosiți în jocul de astăzi. Pentru a ăși face meciul mai ușor cei de la Arsenal au nevoie de un gol cât mai rapid, astfel că ne așteptăm la presiune din partea lor încă din startul partidei. Mergi pe mâna celor mai buni pariori zi de zi și o să câștigi.

BATE pornește cu șansa a doua la calificare chiar dacă are avantajul de un gol din meciul tur. Ne așteptăm ca echipa din Belarus să încerce să se apere și să lovească pe contaraatac. Un gol n partida de astăzi le-ar fi de mare ajutor dar le va fi foarte greu să marcheze ținând cont că vor avea în față o echipă extrem de puternică.

Arsenal vs BATE este unul ditre cele mai interesante meciuri ale serii. Ne așteptăm la foarte multe goluri mai ales din partea celor de la Arsenal. Peste 3,5 goluri la o cotă de 2.00 este un pariu ce nu ar trebui să îl ratăm. Tunarii or ataca foarte mult și din acest joc vor ieși multe corenere. La o cotă de 1.80 putem miza pe faptul că se or executa peste 9,5 lovituri de la colțul terenului. Ține cont de sfaturile noastre și o să câștigi zi de zi la pariuri sportive.