UEFA Europa League: AC Milan vs Olympiakos

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AC Milan - Olympiakos
1
1,49
X
4,10
2
7,50

După spectacolul din serile trecute de UEFA Champions League ne așteptăm la o nouă serie de meciuri interesante dar din UEFA Europa League. Această seară de meciuri spectacol va fi deschisă de partide foarte interesante. Pe Giuseppe Meazza, AC Milan vs Olympiakos ne va oferi un meci foarte interesant. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de mult timp într-un meci direct astfel că nu putem trage o concluzie după partidele directe. Acest joc se va disputa în cadrul grupei F din care mai fac parte Betis și Dudelange. Cele mai bune pariuri le găsești doar pe site-ul nostru.

Derby-ul serii: AC Milan vs Olympiakos

AC Milan nu mai este echipa care să domine fotbalul european. Rosso-nerri nu au nici acum un sezon foarte bun. În Serie A ocupă doar poziția a noua a clasamentului după șase partide disputate. În primul joc din această grupă, gazdele partidei de astăzi, au reușit să învingă greu , cu scorul de 1-0 pe cei de la Dudelange. Totuși forma de moment a diavolilor este una bună. Ei au ajuns la cinci meciuri în care nu au înregistrat nici o înfrângere. Gatusso nu se va putea baza în jocul de astăzi pe Strinic, Conti și Caldara. Câștigă la pariuri în fiecare zi alături de echipa noastră.

Olympiakos pornește cu șansa a doua în acest joc dar tot rămâne o echipă periculoasă. Elenii au trei victorii în ultimele patru partide. Acum vin după o înfrângere contra celor de la PAOK cu scorul de 1-0. PAOK este echipa pregătită de Răzvan Lucescu. În campionatul Greciei, Oly este clasată pe poziția a cincea. În prima etapă din acestă grupă a UEFA Europa League, Olympiakos a remizat contr celor de la Betis cu scorul de 0-0. Tsimikas este singurul absent al grecilor în partida de astăzi. Pe oaspeți îi va aștepta o partidă foarte grea ținând cont de ce adversar vor întâlni.

Partida dintre AC Milan vs Olympiakos este una dintre cele mai interesante ale serii. Acest joc vine și cu alte pronosticuri. Vom miza pe faptul că la finalul celor 90 de minute va câștiga AC Milan. O altă cotă car are șanse mari de reușită este cea conform căreia se vor înscrie mai puțin de 2,5 goluri. Pariază cu noi.