UEFA Europa League: AC Milan vs Betis

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AC Milan - Betis
1
1.85
X
3.60
2
4.50

După spectacolul din UEFA Champions League, acum a venit rândul UEFA Europa League să ne ofere meciuri spectaculoase. Acest meci se va disputa în cadrul grupei F din care mai fac parte Dudelange și Olympikos. Cele două adversare de astăzi sunt pe primele poziții ale clasamentului și astfel acest meci poate fi decisive pentru prima poziție. În cadrul acestui articol o să vedeți ponturile oferite de noi și motivele pentru care le-am ales. Cele mai bune ponturi pariuri le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Fotbal spectacol între AC Milan vs Betis

AC Milan pornește din postura de favorită în acest meci. Rossonerri au o formă de moment foarte slabă deoarece au pierdut duminică în derby della Madoninna. Jocul făcut de cei de la AC Milan a fost unul foarte slab. Gattuso este în pericol pentru postul său chiar dacă au trei victorii în ultimele patru meciuri. Pentru acest meci doar Strinic este singurul absent.  În Serie A, cei de la AC Milan ocupă poziția a 12-a în clasament. În acest sezon ei au acumulat doar 12 puncte. Totuși în această grupă ei sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze șase puncte după ce au învins pe Olympiakos și Dudelange. Doar cu ponturi pariuri oferite de Beturi.ro, poți să câștigi la pariuri.

Betis pornește cu a doua șansă în acest joc. Oaspeții partidei de astăzi vin după meciuri în care au suferit două înfrângeri. Mai mult ei nici nu au marcat în cele două meciuri. Spaniolii au acumulat 4 puncte în cele două meciuri disputate în această grupă. Ei au remizat contra celor de la Olympiakos și au învins pe Dudelange. Pentru partida de astăzi cei de la Betis nu au nici un jucător indisponibil. În Primera Division oaspeții partidei de astăzi se află la mijlocul clasamentului pe poziția a 11-a.

Meciul dintre AC Milan vs Betis este unul dintre cele mai interesante ale acestei seri. Pe San Siro ne așteptăm la goluri din partea ambelor formații. Cel puțin un gol din partea ambelor formații ne va aduce o cotă de 1.70. Ne așteptăm la un joc fooarte ofensiv din partea celor de la AC Milan. Astfel vom miza că ei vor avea avea 5,5 cornere. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.75. Considerăm că acest pont are șanse foarte amri de a fi unul câștigător. Pariază pe cele mai bune pronosticuri alături de echipa noastră.