UEFA Champions League: Valencia vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Valencia - Juventus
1
4.80
X
3.55
2
1.87

Pe Mestalla astăzi este sărbătoare. Cristiano Ronaldo se întoarce în Spania pentru a înfrunta una dintre rivalele celor de la Real Madrid, fosta sa echipă. Valencia vs Juventus este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Acesta este un meci care promite foarte multe. Din acest motiv nu trebuie să ne lipsească de pe biletul de pariuri. Acest joc se va disputa în cadrul grupei H. Din această grupă mai fac parte Manchester United și Young Boys. Ambele echipe își doresc să înceapă cu dreptul acest sezon european, dar la sfârșit doar una dintre ele se va bucura. Cele mai bune predicții fotbal le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Meci interesant: Valencia vs Juventus

Valencia este genul de echipă care poate încurca oricând socotelile oricui. Liliecii vor avea un meci foarte dificil astăzi și chiar dacă evoluează pe teren propriu ei pornesc cu șansa a doua. În La Liga, gazdele partidei de astăzi nu au început deloc bine sezonul. În primele patru etape ale sezonului ei nu și-au trecut în cont nici un succes. O victorie astăzi îi va ajuta foarte mult din punct de vedere al moralului dar va fi foarte greu de realizat. Pe banca tehnică a gazdelor este Marcelino. Tehnicianul Valenciei nu se va putea baza pe Coquelin care este o absență foarte importantă. Predicții fotbal ne va aduce o cotă de 1.87 pentru acest meci.

Juventus este una dintre favoritele la marele trofeu. Bianconerrii speră să înceapă cu dreptul acest sezon european și să pornească cu trei puncte în cont. Cristiano Ronaldo vine după ce a marcat trei goluri celor de la Sassuolo și speră să înscrie și astăzi. Bătrâna Doamnă a început excelent acest sezon și în Serie A, a obținut patru victorii în patru meciuri. Tehnicianul Massimiliano Allegri va avea doi jucători absenți pentru acest joc. De Sciglio și Spinazzola nu vor putea evolua astăzi. Ronaldo și compania nu au voie să nu câștige astăzi.

Valencia vs Juventus este unul din meciurile serii ce nu trebuie ratat. 2 pauză/ 2 final ne aduce o cotă de 3.20. Acesta este una foarte avantajoasă după părerea noastră. Juve are o ofensivă foarte puternică, iar Valencia va evolua pe teren propriu. Astfel ambele echipe au șanse foarte mari să înscrie cel puțin un gol astăzi. Cota de 1.80 pentru ca ambele echipe marchează ne va aduce câștig.