UEFA Champions League: Tottenham vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Tottenham - Barcelona
1
3,90
X
3,95
2
1,94

Meci de gală pe Wembley în acestă seară începând cu ora 22:00. Tottenham vs Barcelona ne vor oferi una dintre cele mai interesante partide ale zilei. Această partidă se va desfășura în cadrul grupei B din care mai fac parte PSV și Inter. Și pentru acel meci pe site-ul Beturi.ro găsești un pariu câștigător. Cele două adversare din acest meci s-au întâlnit în acest an la International Champions Cup. Acel meci a fost câștigat de Barcelona cu scorul de 3-2. De cele mai bune cote beneficiezi doar la partenerii noștri.

Spectacol: Tottenham vs Barcelona

Tottenham pare a fi obligată să facă un meci mare astăzi și să obțină un rezultat pozitiv. Pentru acest lucru Hotspur are nevoie să facă o partidă foarte mare ținând cont de ce adversară întâlnește. În ultima perioadă gazdele partidei de astăzi par a evolua din ce în ce mai bine.  Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. Maurizio Pochettinno va avea unele absențe importante. Alli, Aurier și Jansen nu vor putea evolua astăzi. Dacă vor pierde și astăzi cei de la Tottenham vor rămâne fără punct obținut în această grupă. Pariază și câștigă cu cele mai bune oferite de echipa noastră.

Barcelona a acumulat trei puncte în această grupă. În prima etapă au învins cu scorul de 4-0 pe PSV. După acel meci catalanii nu și-au mai trecut nici un succes în nici o competiție. Trei meciuri în La Liga au disputat în care au acumulat doar două puncte. Mai mult, între Valverde și Messi par a fi apărut unele conflicte după cele trei meciuri fără succes. Pentru meciul de astăzi vor lipsi Umtiti, Samper și Malcolm. Chiar și fără acești jucători cei de la Barca rămân favoriți să obțină cele trei puncte.

Seara din UEFA Champions League ne aduce noi meciuri foarte interesante. Partida dintre Tottenham vs Barcelona ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Ținând cont de ce ofensive au cele două formații ne așteptăm la un meci cu multe goluri. Cota de 1.70 pentru peste 2,5 goluri ne va aduce un profit consistent. Ne așteptăm ca Barca să aibă o posesie foarte bună. Un gol al lui Messi ne va aduce o cotă de 2.20. Pariază și obține profit în fiecare zi.