UEFA Champions League: Steaua Roșie Belgrad vs PSG

Recomandarea noastră: 2

UEFA Champions Legaue, Steaua Roșie Belgrad, PSG
Steaua Roșie Belgrad - PSG
1
17.25
X
7.90
2
1.19

Suntem foarte aproape să aflăm deznodământul în grupade foc a UEFA Champions League. Va mai putea produce Steaua Roșie Belgrad o nouă surpriză și să pună probleme unui nou gigant al Europei. Totul va fi în această seară. Pe stadionul Rajko Mitic. Acest meci se va disputa în cadrul grupei C din care mai fac parte Napoli și Liverpool. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 6-1 în favoarea franceziilor. Astăzi ne așteptăm ca ei să aibă o partidă mult mai dificilă. Acest meci are miză pentru ambele formații astfel că ne așteptăm să nu se menajeze deloc și să lupte pentru victorie. Cele mai bune pariuri sportive le găsești doar pe Beturi.ro.

Lupta pentru calificare Steaua Roșie Belgrad vs PSG

Steaua Roșie Belgrad a surprins pe foarte multă lume în această grupă, chiar dacă ocupă ultima poziție a grupei. Pe teren propriu au reușit să obțină rezultate pozitive împotriva celor de la Napoli și Liverpool. Au remizat cu Napoli scor 0-0 după care în al doilea meci disputat în fața propriilor fani să învingă pe Liverpool cu scorul de 2-0. Acest meci este ca o finală pentru ei deoarece dacă vor obține victoria se vor califica în UEFA Europa League. Doar alături de Beturi.ro poți să câștigi la pariuri sportive.

PSG este mare favorită la victorie astăzi dar trebuie să fie foarte atentă deoarece sârbii sunt foarte puternici pe teren propriu.Cu siguranță parizienii or alinia cel mai bun prin 11 pentru acest meci. În ultimuljoc din UEFA Champions League ei au înins pe Liverpool cu scorul de 2-1 la capătul unui meci foarte spectaculos. PSG este pe poziția a doua a clasamentului cu 8 puncte acumulate.În cazul unei victorii astăzi ei sunt siguri de caificare indiferent de rezultatul din celălalt joc. În Ligue 1 au înregistrat doua rezultate de egalitate în ultimele două etape care au fost destul de surprinzătoare.

Meciul dintre Steaua Roșie Belgrad vs PSG se anunță a fi unul deosebit de interesant. Vom paria pe un succes la scor al celor de la PSG care pornesc ca mari favoriți. Vom miza că se or impune la cel puțin 2 goluri diferență. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.40. La o cotă de 1.80 vom paria că oaspeții de la PSG vor aea peste 7,5 șuturi pe spațiul porții. În fiecare zi pe Beturi.ro găsești cele mai bune pronosticuri din fotbal.