UEFA Champions League: Shakhtar vs Lyon

Recomandarea noastră: x

UEFA Champions League, Shakhtar,Lyon
Shakhtar - Lyon
1
2.30
X
3.85
2
3.05

Ultima etapă a grupelor UEFA Champions League va avea loc astăzi. În această seară vom afla ultimele echipe calificate în faza optimilor de finală. În unele grupe zarurile au fost aruncate dar noi am ales să va prezentăm cele mai importante meciuri. Unul dintre ele este duelul dintre Shakhtar vs Lyon. Partida dintre cele două formații se va disputa la Kharkiv. Jocul face parte din grupa F. În această grupă au mai fost repartizate Manchester City și Hoffenheim. Manchester City este deja câștigătoarea grupei în timp ce Hoffenheim este aproape eliminată. Cei de la Lyon au prima șansă la calificare deoarece Shakhtar are nevoie de victorie astăzi. Cele mai bune case de pariuri sportive le găsești pe Beturi.ro.

Joc pentru calificare Shakhtar vs Lyon

Shakhtar este obligată să se impună în această seară pentru a se califica. Ne așteptăm la un joc ofensiv din partea ucrainienilor. Ei au acumulat până în acest moment 5 puncte. În două meciuri disputate pe teren propriu ei au obținut un singur punct în urma remizei contra celor de la Hoffenheim. Tehnicianul gazdelor, Fonseca nu se va putea baza astăzi pe Rakitsky, Dentinho, Kudryk și Dos Santos. Cu atâtea absențe o să le fie foarte greu gazdelor partidei de astăzi. Poți câștiga doar cu cele mai bune cote oferite de cele mai bune case de pariuri.

Lyon se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în această seară, care i-ar asigura calificarea în optimi. Francezii au învins în prima etapă pe terenul celor de la Manchester City, după care a urmat o serie de 4 rezultate de egalitate. În toate aceste remize s-au marcat peste 3,5 goluri. În Ligue 1 cei de la Lyon au pierdut în ultima etapă contra celor de la Rennes. Din tabăra oaspeților pentru meciul de astăzi vor lipsi Gouiri, Cornet și Dubois. Chiar dacă nu vor câștiga tot așteptăm un rezultat de egalitate obținut de Lyon.

Partida dintre Shakhtar vs Lyon este unul dintre puținele meciuri cu o miză foarte mare ce se dispută în această seară. Ne așteptăm la un joc asupra căruia miza partidei își a spune cuvântul. Vom paria pe faptul că vor fi foarte multe faulturi. Un alt pariu pe care vă sfătuim să mergem este cel conform căruia se vor executa peste 9,5 cornere. Un X2 ne va aduce o cotă de 1.80, pont care are șanse mari de reușită. Pariază alături de echipa noastră.