UEFA Champions League: Schalke vs Manchester City

Turul optimilor de finală din UEFA Champions League se apropie de final. După cele două meciuri din această seară vom să ne facem o primăpărere despre echipele ce au prima șansă la calificare. Schalke vs Manchester City este un meci ce are o favorită clară. Cele două adversare din acest joc nu s-au mai întâlnit de peste 10 ani într-un meci direct astfel că nu ne putem face o primă părere despre rezultatele directe. Cele douăformații par a fi de valori diferite,obiective diferite dar și forma lor de moment este una total diferită. Cei mai buni pariori ne aduc pentru astăzi cele mai bune pronosticuri.

Goluri în Schalke vs Manchester City

Schalke pornește cu a doua șansăîn meciul de astăzi și ar fi o mare surprizăca nemții să obțină un rezultat pozitiv și astăzi. Schalke a ajuns în această fază a competiției după ce au terminat pe poziția a doua o grupă câștigată de Porto și din care aumai făcut parte Galatasaray și  Lokomotiv Moscova. Nici în Budesliga, gazdele partidei de astăzi nu merg mai bine deoarece ocupă doar poziția a 14-a a clasamentului. Embolo, Mascarell și Stambouli nu or putea fi folosiți în partida de astăzi. Pariazăpepronosticurile celor mai buni pariori și o să câștigi.

Manchester City este una dintre echipele cotate cu șanse foarte amri la trofeu astfel că nu se va încurca de Schalke. Cetățenii au câștigat grupa în care au fost repartizați alături de Sahtior, Hoffenheim și Lyon. Elevii lui Guardiola sunt într-o formăde invidiat. Ei vin după patru victorii în ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile. În aceste partide au marcat de 15 ori și au primit doar două goluri. Manchester City pare a fi într-o creștere de formă de la meci la meci mai ales că acumau reintrat și în lupta pentru titlu. City este văzută de toată lumea drept mare faorită la un rezultat care să le asigure și calificarea.

Schalke vs Manchester City ne aduce o cotă de 1.2 peo victorie acetățenilor. Această cotă poate fi mărită dacă alegem să pariem pe o victorie la cel puțin două goluri a oaspeților. Acest tip de pariu ne aduce o cotă de 1.60. Ținând cont de forța și forma  pe care o au cei de la City putem paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 la o cotăfoarte avantajoasă de 1.60. Pariază în fiecare zi cu cei mai buni pariori și o să câștigi.