UEFA Champions League: Salzburg vs Steaua Roșie Belgrad

Recomandarea noastră: 1

Salzburg - Steaua Roșie Belgrad
1
1,45
X
4,80
2
8,20

Spectacolul din UEFA Champions League continuă. Cea mai importantă competiție din fotbal ne ține aproape de micul ecran. Mirajul grupelor UEFA Champions League atrage toate echipele. Unul dintre cele mai importante jocuri ale zilei se va disputa la Salzburg. Red Bull Salzburg vs Steaua Roșie Belgrad se vor lupta pentru un loc în grupele UEFA Champions League. La Belgrad meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 0-0. Miza acestei partide este una foarte mare, astfel că nu ne așteptăm la un meci foarte deschis ci mai degrabă la unul de luptă. Cei mai buni tipseri vor oferi ponturi câștigătoare pentru acest joc.

Luptă în Salzburg vs Steaua Roșie Belgrad

Salzburg este văzută de foarte multă lume ca favorită în acest meci. Ei au avantajul că vor juca pe teren propriu și astfel vor beneficia de sprijinul propriilor fani. Red Bull Salzburg are nevoie de o victorie în această seară. Orice greșeală îi poate costa dublu pe austrieci. Pentru a ajunge în acest playoff, gazdele partidei de astăzi au trecut de Skendija. Ei au trecut cu scorul de 4-0 la general. Gazdele partidei de astăzi nu se vor putea baza pe Gulbransen și Hee-Chan Hwang. Cei mai buni tipseri merg pe o victorie și automat o calificare a celor de la Red Bull Salzburg.

Steaua Roșie Belgrad este genul de echipă care poate produce o surpriză în orice moment. Este foarte important pentru echipa din Serbia că nu a primit gol pe propriul stadion. Sârbii nu au nici un jucător indisponibil pentru jocul de astăzi astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11. Pentru a putea evolua în acest playoff, Steaua Roșie a trecut de Spartaks, în primul tur, în al treilea  tur de Suduva iar în turul al treilea de Trnava. Sârbii se vor putea mulțimi în această seară si cu un rezultat de egalitate dar cu goluri pentru a se califica în grupe.

Pentru meciul dintre Salzburg vs Steaua Roșie Belgrad putem miza pe faptul că nu se vor marca peste 2.5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.70. Noi credem ca acest joc va fi unul foarte echilibrat astfel ca nu credem ca se vor înscrie multe goluri. Pariază și obține un profit consistent în fiecare zi alături de noi.