UEFA Champions League: Sahtior vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

Sahtior - Manchester City
1
7.80
X
6.00
2
1.37

Fotbalul din UEFA Champions League revine cu meciuri de cea mai înaltă clasă. Din meciurile ce sunt programate astăzi le vom alege pe cele mai importante pentru a oferi un pronostic. Unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei seri este întâlnirea dintre Sahtior și Manchester City. Duelul dintre cele două formații se va disputa în cadrul grupei F din care mai fac parte Lyon și Hoffenheim. Înainte de start în această grupă englezii erau favoriți dar calculele au fost date peste cap după primele meciuri. Cele mai avantajoase pariuri le găsești doar pe site-ul Beturi.ro

Fotbal spectacol între Sahtior vs Manchester City

Sahtior pare a porni cu șansa a doua în acest joc dar ei pot încurca oricând calculele oricui. Elevii lui Fonseca sunt pe poziția a treia a grupei după ce au acumulat 2 puncte. Ei au remizat în compania celor de la Lyon și Hoffe. Gazdele partidei de astăzi ocupă prima poziție a clasamentului și în Ucraina unde au două puncte avans față de marea rivală din Kiev. Cei de la Sahtior pentru acest meci nu se vor putea baza pe Taison care este accidentat. Pentru ei un rezultat de egalitate ar fi foarte important în economia acestei grupe. Câștigă la pariuri doar alături de noi.

Manchester City trebuie să câștige după ce în primele două meciuri nu a impresionat. Cetățenii au trei puncte în această grupă după ce au învins pe Hoffenheim și au pierdut contra celor de la Lyon. City se afă pe prima poziție în Premier League la egalitate de puncte cu cei de la Liverpool. Pep Guardiola nu se va putea baza pentru jocul de astăzi pe Bravo, Mangala, Danilo și Gundogan. Chiar și cu aceste absențe cei de la City rămân favoriți la cele trei puncte astăzi. Cei de la City își propun pentru acest sezon câștigarea UEFA Champions League dar pentru acest lucru trebuie să câștige.

Întâlnirea dintre Sahtior vs Manchester City se anunță a fi una foarte spectaculoasă. Vom miza pe faptul că cei de la City se vor impune la cel puțin două goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 2.10. Vom miza la o cotă de 1.40 că cei de la Manchester City vor avea mai multe cornere în acest meci. În opinia noastră cei de la City se vor impune fără mari probleme. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.