UEFA Champions League: Real Madrid vs Ajax

Meci decisiv pe Santiago Bernabeu în această seară de la ora 22:00. Galacticii vor primi vizita celor de la Ajax. În meciul tur s-a înregistart scorul de 2-1 în favoarea celor de la Real, astfel că jocul de astăzi se anunţă unul foarte interesant. Meciul tur a fost unul foarte echilibrat iar cei de la Ajax au avut foarte multe şanse de a marca şi au făcut un meci foarte bun. În meciul tur au fost 15 şuturi pe spaţiul porţii ceea ce ne arată că a fost un joc foarte disputat şi spectaculos, cum sperăm să fie şi cel din această seară.  Cei mai buni pariori ne aduc pentru astăzi cele mai bune pronosticuri.

Spectacol ofensiv în Real Madrid vs Ajax

Real Madrid porneşte ca mare favorită dar trebuie să fie foarte atentă deoarece vin după o serie de meciuri foarte slabe. Galacticii vin după două înfrângeri în faţa marii rivale, Barcelona, astfel că ei au moralul al pământ. În ultimele trei meciuri disputate pe Santiago Bernabeu cei de la Real nu au reuşit să câştige. Publicul poate creea o presiune negativă în cazul în care nu le va merge jocul celor de la Real. Gazdele partidei de astăzi pot avea probleme în defensivă deoarece Sergio Ramos este suspendat. Mergi pe mâna celor mai buni pariori şi o să câştigi.

Ajax a făcut un meci foarte bun în tur şi şi-a atras simpatia din partea suporterilor. Lăncierii vor să redevină echipe care în urmă cu mulţi ani era o forţă a Europei. Totuşi pentru cei de la Ajax se anunţă un meci foarte greu deoarece au nevoie de cel puţin două goluri pentru a reuşi să se califice. Eiting, Magallan şi Bande nu vor putea evolua în partida din această seară. Ne aşteptăm ca cei de la Ajax să adopte o tactică ofensivă la fel ca în meciul tur. Real Madrid vs Ajax, ne va aduce multe pariuri câştigătoare. Sperăm să vedem un meci foarte bun din partea celor de la Ajax astfel că vom paria pe un X2 la finalul celor 90 de minute. Chiar dacă o să le foe foarte greu să se califice au şanse să obţină un rezultat bun astăzi. Cota de 1.60 pentru GG nu ar trebui ratată deoarece ambele echipe se bazează de ofensivă. La o cotă de 1.80 putem paria pentru meciul din această seară pe faptul că vor fi peste 9,5 şuturi pe spaţiul porţii. Pariază cu noi.