UEFA Champions League: PSV vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
PSV - Inter
1
3,00
X
3,55
2
2,30

După ce aseară am asistat la meciuri foarte spectaculoase din UEFA Champions League, ne așteptăm la o nouă seară magică. Meciul în care noi avem încredere foarte mare ce ne va aduce câștig la pariuri este cel dintre PSV vs Inter. Partida aceasta se va disputa în cadrul grupei B din care mai fac parte Tottenham și Barcelona. Cele două formații au obținut rezultate total diferite în prima etapă astfel că ne așteptăm la un meci foarte interesant. Ponturi bune găsești doar la noi în fiecare zi.

Miză mare: PSV vs Inter

PSV este cotată cu ultima șansă în această grupă. În prima partidă au pierdut pe Camp Nou contra Barcelonei cu scorul de 4-0. În Eredivisie cei de la Barcelona merg foarte bine. După șapte etape ei ocupă prima poziție a clasamentului având un avans de cinci puncte față cei de la Ajax care sunt pe poziția secundă. În campionatul Olandei ei au înregistrat doar victorii. Singurul absent al gazdele partidei de astăzi va fi Thomas. Această absență nu va influența jocul celor de la PSV. Cu ponturi bune vei beneficia de o cotă de 2.35.

Inter este o echipă mult mai puternică și după parerea noastră va pleca cu prima șansă în acest joc. În prima etapă nerazurri au reușit să câștige cu scorul de 2-1 contra celor de la Tottenham. Acel succes a fost obținut pe final de meci. Și în Serie A, Icardi și compania par a fi într-o revenire de formă. Ei vin după trei victorii în ultimele trei etape. Astfel acum ocupă poziția a patra a clasamentului. Pentru jocul de astăzi din tabăra celor de la Inter nu va lipsi nici un jucător. La victorie cei de la Inter au o cotă foarte avantajoasă astfel vom merge pe mâna lor. Considerăm că sunt echipa mai puternică și mult mai în formă.

Jocul dintre PSV vs Inter ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza că se vor înscrie mai puțin de 2,5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.80. Dacă doriți să pariați o sumă mai mare dar la o cotă mai mică puteți paria pe X2. Și acest pont ne va aduxe o cotă destul de avantajoasă. Pariază și câștigă alături de noi.