UEFA Champions League: PSV vs Bate

Recomandarea noastră: 1

PSV - Bate
1
1,36
X
4,80
2
10

După spectacolul de aseară din cea mai importantă competiție, astăzi ne așteaptă o nouă seară extraordinară. De la ora 22:00 ne așteaptă o partidă cu miză uriașă. La Eindhoven, PSV vs Bate se vor lupta pentru un loc în grupele UEFA Champions League. Meciul tur a fost câștigat de PSV cu scorul de 3-2. Acela a fost primul duel direct dintre cele două formații. În această seară ambele formații vor da totul pentru victorie deoarece nimic nu este hotărât după meciul tur. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești pe site-ul Beturi.ro.

PSV vs Bate meci decisiv

 

PSV pornește ca favorită și în această seară. Victoria din tur le oferă prima șansă pentru a evolua în grupele UEFA Champions League în acest sezon. Olandezii nu au jucat în tururile preliminare astfel că au debutat direct în acest tur. Gazdele partidei de astăzi traversează o formă foarte bună. În ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile PSV a obtinut patru victorii. În tur PSV și-a demonstrat forța ofensivă. Cele trei goluri marcate au fost reusite după faze colective. Pentru cei de la PSV în această seară nu va putea evolua Thomas. Această această absență nu le va creea mari probleme gazdelor în această seară deoarece au un lot foarte puternic. Ponturi pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă de 1.36.

Bate este obligată să riște în această seară. Ei trebuie să joace totul pe cartea atacului. Campioana Belarusului trebuie să obțină victoria la cel puțin două goluri diferență pentru a ajunge în grupe. La prima vedere acest lucru pare a fi foarte greu de realizat. Bate nu are nici un jucător indisponibil pentru partida din această seară. Pentru a ajunge în acest tur, Bate a trecut de HJK iar în cel de-al treilea tur i-au eliminat pe cei de la Qarabag. Ambele calificări au fost obținute la un gol diferență. Cei de la Bate au ajuns la trei meciuri fără victorie.

Meciul dintre PSV vs Bate vine și cu alte pronosticuri foarte interesante. Ținând cont de rezultatul meciului tur putem miza că se vor marca peste 2.5 goluri în acest meci. Acest pont vine cu o cotă de 1.70. La o cotă de 1.65 avem șansa de a câștiga la pariuri dacă mergem pe un pont în care ambele echipe vor marca.