UEFA Champions League: PSG vs Napoli

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Napoli
1
1.52
X
4.75
2
6.45

O seară ce orice microbist și-ar fi dorit-o este aceasta. Meciurile spectaculoase ne vor ține aproape de micul ecran. Un meci care va fi foarte inetersant pentru suporteri este întâlnirea dintre PSG vs Napoli. Acest meci înseamnă întoarcerea lui Carlo Ancelotti la Paris, echipă pe care a apregătit-o în sezoanele trecute. Acest meci se desfășoară în cadrul grupei C din care mai fac parte Liverpool și Steaua Roșie Belgrad. Cele două formații nu s-au mai întâlnit în această competiție. În cadrul acestui articol o să vă propunem pariuri cu cele mai avantajoase cote.

Spectacol ofensiv între PSG vs Napoli

PSG pornește ca favorită în această seară. Parizienii ocupă poziția a treia a clasamentului din aceatsă grupă. Ei au pierdut pe Anfield contra celor de la Liverpool cu scorul de 3-2. Apoi au învins pe Steaua Roșie Belgrad cu scorul de 6-1. În campionat PSG, defilează având după zece etape doar victorii. Tuchel va avea o serie de absențe foarte importante pentru meciul de astăzi. Thiago Silva, Buffon, Dani Alves și Kurzawa nu vor putea fi folosiție pentru această partidă. În ultimele șase meciuri PSG a marcat cel puțin trei goluri ceea ce ne arată că se află într-o perioadă foarte bună. Pentru a beneficia de cele mai bune cote pariază la partenerii de pe site-ul Beturi.ro.

Napoli vine după un success foarte important obținut pe teren propriu contra celor de la Liverpool cu scorul de 1-0. În prima etapă au remizat contra Stelei Roșii Belgrad cu scorul de 0-0. Cu patru puncte italienii se află pe prima poziție a clasamentului cu patru puncte. Vlad Chiricheș nu se va putea duela cu starurile PSG-ului deoarece este accidentat alături de Ghoulam și Meret. Ancelotti se întoarce pe Parc des Princes din postura de adversar după ce anul trecut a pierdut cu Bayern cu scorul de 3-0 din aceeași postură. Napoli are șansa obținerii unui rezultat mare astăzi dar trebuie să ținem cont că vor avea în față un adversar foarte puternic.

Partida dintre PSG vs Napoli ne prmite foarte multe goluri. Vom merge pe o piață referitoare la numărul de goluri marcate. Vom miza că se vor marca peste 3.5 goluri la o cotă de 2.00. Chiar dacă pare riscant acest pariu, PSG marchează foarte multe goluri pe teren propriu. Ne așteptăm ca și la capitolul posesie, Parisul să fie superioară. Pariază în fiecare zi alături de site-ul nostu și câștigă alături de noi.