UEFA Champions League: PSG vs Manchester United

Înaintea meciului tur, această optime de finală părea a fi una dintre cele mai interesante. Totuşi, după meciul tur, zarurile par a fi aruncate în favoarea celor de la PSG. Meciul disputat pe Old Trafford s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea celor de la PSG. Meciul tur a fost unul foarte spectaculos în care golurile lui Kimpembe şi Mbappe au făcut diferenţa. Dacă cei de la United vor reuşi să înscrie primii o să fie un meci foarte interesant. Alături de cei mai buni pariori poţi să câştigi la pariuri în fiecare zi.

Fotbal spectacol PSG vs Manchester United

PSG porneşte din postura de mare favorită. Parizienii sunt una dintre favoritele la marele trofeu astfel că nu îşi permit să părăsească UEFA Champions League din faza optimilor de finală. Gazdele partidei de astăzi sunt într-o formă foarte bună. Ei vin după 7 victorii în ultimele 7 meciuri disputate în toate competiţiile. Chiar dacă acest meci vor fi nevoiţi să îl abordeze fără Neymar şi Cavani tot rămân favoriţi la victorie şi automat la calificare. PSG are 7 victorii în ultimele 7 meciuri de acasă. Ne este foarte greu să credem că la experienţa şi valoarea Parisului, vor pierde la 2 goluri diferenţă. Cei mai buni pariori ne aduc pronosticuri câştigătoare.

Manchester United pornea cu speranţe în meciul tur, datorită formei de moment pe care o traversa. Totuşi înfrângerea din tur este singura suferită de diavoli în ultimele 16 meciuri din toate comeptiţiile. Partida din această seară se anunţă una şi mai dificilă pentru diavoli deoarece lotul lor este decimat de accidentări. Matic, Pogba, Sanchez, Valencia, Mata, Lingard şi Herrera nu vor putea evolua în partida de astăzi. Chiar dacă oaspeţii partidei de astăzi aveau şanse mici la calificare acum au scăzut şi mai mult.

PSG vs Manchester United este un meci care are o mare favorită pentru a câştiga. Vom merge pe o nouă victorie a celor de la PSG la o cotă de 1.44. Ne aşteptăm la un joc cu multe goluri. La acest pariu am ales să riscăm şi să pariem peste 3,5 goluri la o cotă de 2.00. Cota pentru acest pont ne se pare a fi una foarte avantajoasă şi care are mari şansă de a fi una câştigătoare. Pe termen lung o să câştigi la pariuri sportive doar alături de Beturi.ro.