UEFA Champions League: Porto vs Liverpool

În această seraă va fi completat tabloul semifinalelor din UEFA Champions League. Un meci ce se anunţă spectaculos este duelul dintre Porto vs Liverpool. În acest duel lucrurile par a fi rezolvate după prima manşă dar totuşi, mai este loc de surpriză. Meciul tur a fost câştigat de Liverpool cu scorul de 2-0. În meciul de acum o săptămână au marcat Keita şi Firmino. Cele două formaţii s-au întâlnit şi sezonul trecut în dublă manşă în UEFA Champions League, dar Porto nu a reuşit să înscrie vreun gol celor de la Liverpool nici atunci. Cele mai bune ponturi pariuri sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Poate fi o surpriză în Porto vs Liverpool

Porto este fără presiune. Putem spune că ei şi-au îndeplinit obiectivul pentru acest sezon în UEFA Champions League. Portughezii au eliminat pe AS Roma în optimile de finală. Totuşi dacă lusitanii vor reuşi să înscrie primii în partida de astăzi pot spera la un rezulta mare. Porto se află în lupta la titlu în Portugalia, unde este la egalitate de puncte cu Benfica pe prima poziţie a clasamentului. Pentru partida de astăzi gazdele nu se vor putea baza Aboubakar. Mergi pe cele mai bune ponturi şi o să câştigi la pariuri.

Liverpool porneşte din postura de mare favorită în partida din această seară. Cormoranii fac un sezon de vis fiind în luptă atât la titlu în Premier League cât şi la trofeul UEFA Champions League. În Premier League elevii lui Jurgen Klopp sunt pe prima poziţie a clasamentului. În grupele UEFA Champions League au avut mari probleme în meciurile din deplasare, dar nu trebuie să uităm că în optimile de finală au învins la Munchen pe Bayern. Forma de moment a celor de la Liverpool este una foarte bună. Ei au reuşit 7 victorii în ultimele 7 partide disputate în toate competiţiile.

Porto vs Liverpool chiar dacă nu pare o partidă foarte atractivă, ea poate deveni pe parcurs. Totuşi noi, vom merge pe mâna celor mai buni, Liverpool. O victorie a lor ne va aduce o cotă de 2.06. Practic o victorie a cormoraniilor ne va dubla banii în partida din această seară. Chiar dacă în ultimele meciuri directe cei de la Liverpool şi-au învins clar adversarii, astăzi anticipăm şi un gol al celor de al Porto. GG la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu ar trebuie să fie ratat în opinia noastră.