UEFA Champions League: Olympique Lyon vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

UEFA Champions League, Lyon, Manchester City
Olympique Lyon - Manchester City
1
7.65
X
5.15
2
1.43

O nouă etapă din cea mai importantă competiție va începe în această seară. Sunt programate foarte multe meciuri dar noi le-am ales pe cele mai interesante pentru a oferi un pronostic care să ne aducă profit. Olympique Lyon vs Manchester City reprezintă unul din cele mai interesante ale acestei seri. Ne așteptăm la un meci foarte spectaculos cu multe goluri între cele două formații. În meciul tur s-au impus francezii cu scorul de 2-1 furnizând o surpriză foarte mare la acea vreme. Acest meci se va disputa în cadrul grupei F. În această grupă au mai fost repartizate Hoffenheim și Shaktior Donetsk. Cele două adversare de astăzi se află pe primele două poziții ale clasamentului astfel că se luptă pentru câștigarea grupei. Adoptă o strategie pariuri pentru un câștig pe termen lung.

Meci revanșă Olympique Lyon vs Manchester City

Olympique Lyon este singura echipă neînvinsă din această grupă. După succesul din tur de pe Etihad au urmat trei rezultate de egalitate pentru francezi. Astfel ei cu 6 puncte ocupă poziția a doua a clasamentului. Ei au o ofensivă foarte puternică dar și o defensivă pe măsură. Chiar dacă astăzi evoluează pe teren propriu considerăm că le va fi foarte greu să se impună. Gouiri este singurul absent al gazdelor dar credem că nu va fi o mare problem în alcătuirea primului 11. O bună strategie pariuri ne duce spre câștig.

Manchester City pornește din postura de mare favorită. Cetățenii sunt pe prima poziție a grupei după ce au înregistrat trei victorii. Astfel ei au 9 puncte în clasament și cu un rezultat pozitiv astăzi vor câștiga și grupa. Elevii lui Pep Guardioa au reușit să câștige ultimele două meciuri fără gol primit ceea ce ne arată că sunt într-o creștere de formă. Bravo, De Bruyne, Mangala și Mendy nu vor putea fi folosiți astăzi din cauza unor accidentări. Cetățenii vin după 8 victorii în ultimele 8 partide din toate comeptițiile și cu siguranță această serie se va prelungi și după acest meci.

Meciul dintre Olympique Lyon vs Manchester City ne va aduce un câștig destul de important. Vom miza pe o victorie a cetățenilor și pe faptul că ei vor marca cel puțin 2 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.60. O victorie la cel puțin două goluri diferență a oaspeților pare o cotă bună. Handicapul de 1,5 ne va aduce o cotă de 1.70. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să reușești să câștigi.