UEFA Champions League: Napoli vs PSG

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - PSG
1
2.90
X
3.70
2
2.45

Capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions League este duelul dintre Napoli vs PSG. Acest meci este unul deosebit de important deoarece ambele echipe au nevoie de victorie pentru a se califica în optimile de finală în UEFA Champions League. Partida se va disputa în cadrul grupei C din care mai fac parte Liverpool și Steaua Roșie Belgrad. Primele trei formații sun despărțite de doar două puncte astfel că orice pas greșit îi poate costa prezența în primăvara europeană din UEFA Champions League. Meciul tur disputat la Paris, dintre cele două adversare de astăzi, s-a încheiat cu scorul de 2-2, la capătul unui meci foarte spectaculos. Pentru cele mai interesante meciuri azi o să găsești un pronostic pe site-ul nostru.

Spectacol între Napoli vs PSG

Napoli dovedește încă o dată că este foarte puternică pe teren propriu. Ultima înfrângere a gazdelor partidei de astăzi pe teren propriu în toate competițiile este din luna martie. În grupa din UEFA Champions League ocupă poziția a doua după ce au reușit să acumuleze cinci puncte. Ei au reușit să câștige în fața celor de la Liverpool pe acest teern și au obținut remize în deplasările de la Belgrad și Paris. Napoletanii nu vor avea fotbaliști foarte importanți absenți chiar dacă pe această listă se află și Vlad Chiricheș. Meciuri azi ne vor aduce ponturi câștigătoare.

PSG pare a fi obligată să obțină un rezultat pozitiv astăzi pentru a nu pierde contacul cu primele două clasate. Oaspeții partidie de astăzi sunt pe poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar patru puncte. Alves Kurzawa și dagba nu vor putea fi folosiți de către cei de la PSG în această seară deoarece sunt accidentați. Neymar și compania vin după un succes obținut în fața celor de la Lille cu scorul de 2-1 în ultima etapă din Franța. Pentru acest meci ne așteptăm ca parizienii să fie foarte motivați și să joace acest meci pe cartea atacului, la victorie.

Partida dintre Napoli vs PSG ne va aduce multe pariuri câștigătoare. La o cotă e 1.47 pentru ca ambele formații să marcheze cel puțin un gol, credem că este foarte bine de jucat. La ce putere ofensivă au arătat cele două formații în aceste grupe ne așteptăm ca să se marcheze peste 2,5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.60. Ține cont de pariurile noastre în fiecare zi și pe termen lung o să ai de câștigat.