UEFA Champions League: Napoli vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Napoli - Liverpool
1
3,50
X
3,60
2
2,05

A doua etapă din UEFA Champions League ne propune meciuri foarte interesante și astăzi. Capul de afiș al acestei seri va fi partida dintre Napoli vs Liverpool. Acest meci ne va aduce la centru două dintre cele mai iubite echipe. Ne așteptăm la o atmosferă foarte frumoasă pe San Paolo din Napoli. Cele două formații s-au întâlnit într-un meci direct acum aproximativ o lună și acel meci a fost câștigat de Liverpool cu scorul de 5-0. Putem spune ca acest meci este un duel și între cei doi tehnicieni: Carlo Ancelotti și Jurgen Klopp. Acest joc se va disputa în cadrul grupei C din care mai fac parte Steaua Roșie Belgrad și PSG. Cele mai bune pariuri sportive le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Fotbal spectacol: Napoli vs Liverpool

Napoli a început această grupă cu un rezultat de egalitate în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad cu scorul de 0-0. În Serie A napoletanii vin după o înfrângere contra celor de la Juventus. Acel meci a fost pierdut cu scorul de 3-1. Chiar și așa gazdele partidei se astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului. Ancelotti nu se va putea baza pe Ghoulam, Chiricheș și Meret. Considerăm că aceste absențe nu vor influența jocul echipei italiene.

Liverpool țintește trofeul UEFA Champions League după finala de anul trecut. În primul meci al acestei grupe, cormoranii au învins pe PSG cu scorul de 3-2 după un meci foarte frumos. În ultima etapă din Premier League cei de la Liverpool au remizat contra celor de la Chelsea cu scorul de 1-1. Astfel, Liverpool ocupă poziția a doua a clasamentului dar este la egalitate de puncte cu liderul Manchester City. Jurgen Klopp nu se va putea baza pe Origi și Oxlade-Chamberlain. Cu siguranță cei de la Liverpool vor ataca acest meci la victorie. La pariuri sportive poți să câștigi dacă vei merge pe pronosticurile noastre.

 

Fotbalul spectacol din UEFA Champions League continuă cu partida dintre Napoli vs Liverpool. Ne așteptăm la un spectacol ofensiv astfel că vom miza la o cotă de 1.80 că se vor marca peste 2,5 goluri. Credem că cei de la Liverpool vor începe foarte tare acest meci astfel că la o cotă de 1.50 vom miza că ei vor marca primul gol al jocului. Pariază și câștigă alături de noi.