UEFA Champions League: AS Monaco vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AS Monaco - Atletico Madrid
1
5.50
X
3.60
2
1.77

Meci de gală în primul meci al sezonului din UEFA Champions League. Pe Stade Louis II, AS Monaco vs Atletico Madrid se vor lupta pentru primele puncte din grupa din care fac parte. Cele două formații au fost repartizate în grupa A, alături de Club Brugge și Borussia Dortmund. Acest meci va avea lovitura de start de la ora 22: 00. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum în UEFA Champions League, astfel că acesta va fi primul meci în cea mai puternică întrecere. Ponturi bune găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Câștig cu AS Monaco vs Atletico Madrid

AS Monaco a disputat în acest sezon cinci partide în Ligue 1. Monegascii au un început de stagiune foarte slab. Ei cu siguranță și-au propus rezultate mult mai bune. O victorie și două remize sunt rezultatele cu care se pot lăuda în acest sezon. Mai mult, gazdele partidei de astăzi au pierdut și Super Cupa Franței în fața celor de la PSG. Elevii lui Leonardo Jardim au o șansă mare în acest meci să își revină și pentru a face uitat startul acesta de sezon. Totuși trebuie să ținem cont si de faptul că vor întâlni un adversar foarte puternic astăzi și care le va pune probleme. Gabriel și Rony Lopez nu vor putea fi folosiți astăzi. Pariază și câștigă doar cu ponturi pariuri propuse de noi.

Atletico Madrid abia așteaptă să înceapă sezonul european. Nu trebuie să uităm faptul că ei au o revanșă de luat după ce anul trecut au părăsit competiția încă din faza grupelor. Aveau apoi, să câștige UEFA Europa League. După primele patru etape din La Liga, Atletico a reușit să acumuleze doar cinci puncte ceea ce este foarte puțin pentru ei. Elevii lui Diego Simeone trebuie să se revanșeze în jocul de astăzi și să obțină cele trei puncte puse în joc. Ne așteptăm la un joc dominat de Griezmann și compania.

Pariază pe meciul dintre AS Monaco vs Atletico Madrid și obține profit alături de noi. Vom merge pe un succes al celor de la Atletico. Acest pont are o cotă de 2.80. Dacă vrem să riscăm putem miza pe o victorie la cel puțin două goluri din partea celor de la Atletico. Cota de 1.90 pentru a se marca peste 2.5 goluri ne poate aduce un câștig consistent.