UEFA Champions League: Manchester United vs Valencia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Valencia
1
1,70
X
3,80
2
5,75

O nouă seară din UEFA Champions League stă să înceapă. De la ora 22:00 pe teatrul viselor din Manchester, Manchester United vs Valencia ne vor oferi un joc foarte interesant. De-a lungul timpului cele două formații ne-au oferit partide foarte interesante. Dacă ținem cont de poreclele celor două echipe în acestă seară se vor înfrunta diavolii vs liliecii. Partida acesta face parte din cadrul grupei H din care mai fac parte Juventus și Young Boys. Cele două formații se vor înfrunta în meci direct. La pariuri sportive poți să câștigi doar cu Beturi.ro.

Fotbal spectacol: Manchester United vs Valencia

Manchester United este obligată să obțină cele trei puncte. Elevii lui Jose Mourinho au ajuns la trei meciuri în toate competițiile în care nu au obținut nici un succes. Mai mult una dintre înfrângeri a fost în fața celor de la Derby, o echipă destul de modestă în Cupa Ligii Angliei. În Premier League, diavolii ocupă doar poziția a 10-a a clasamentului. În prima etapă a acestei grupe cei de la United au învins pe Young Boys cu scorul de 3-0. The Special One nu se va putea baza pe Rojo. Totuși United are un lot puternic și îl vor putea înlocui cu ușurință. La pariuri sportive vom merge pe o victorie a celor de la Manchester United.

Valencia pornește cu șansa a doua în acest meci după ce a pierdut și în prima rundă. Liliecii au pierdut contra celor de la Juventus cu scorul de 2-0 după un meci destul de modest făcut de ei. Victoria din ultima etapă din La Liga contra celor de la Real Sociedad a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie. În Primera Division, Valencia ocupă doar poziția a 11-a a clasamentului. Gaya și Mina nu vor putea evolua astăzi. Dacă cei de la Valencia vor pierde și astăzi vor ieși din lupta pentru primele două poziții ale acestei grupe.

Partida dintre Manchester United vs Valencia ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Noi, vom miza pe o victorie a celor de la Manchester United. În plus vom merge și pe faptul că se vor înscrie peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Pentru cota de 1.80 vom miza pe faptul că doar una dintre cele două echipe va reuși să înscrie. Pariază și câștigă cu noi.