UEFA Champions League: Manchester United vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Manchester United - Juventus
1
3.15
X
3.25
2
2.50

Meci de zile mari în această seraă de UEFA Champions League. Capul de afiș al serii este partida dintre Manchester United vs Juventus. Partida de pe Old Trafford se va disputa în cadrul grupei H din care mai fac parte Valencia și Young Boys. Acest meci este unul special. Cristiano Roanldo și Pogba își vor înfrunta trecutul deoarece ei au evoluat în trecut la adversare. În cea mai importantă competiție cele două formații nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp. Pentru astăzi ne așteptăm la un meci deosebit de spectaculos între cele două formații. Cele mai bune predicții fotbal le găsești zi de zi pe site-ul Beturi.ro

Derby-ul serii între Manchester United vs Juventus

Manchester United nu are un sezon foarte bun. Suporterii așteptau mai multe din parte elevilor lui Mourinho. În această grupă diavolii au reușit să acumuleze doar patru puncte după ce au învins pe Young Boys și au remizat contra Valenciei. În Premier League cei de la United ocupă doar poziția a 10-a a clasamentului. Totuși trebuie să notăm faptul că în ultimele trei meciuri nu au suferit nici o înfrângere dar au obținut o singură victorie ceea ce este destul de puțin. Acest meci este special pentru Pogba deoarece va evolua împotriva fostei sale echipe. The Special One nu se va putea baza pentru jocul de astăzi pe Fellaini, Sanchez, Rojo, Lingard. Predicții fotbal sunt doar la noi pe site în fiecare zi.

Juventus pornește din postura de favorită în acest meci. Ei au ca obiectiv câștigarea marelui trofeu în acest sezon. Juve este pe prima poziție a acestei grupe după victorii în fața celor de la Young Boys și Valencia. Cristiano Ronaldo va avea cu siguranță o primire de gală deoarece va evolua împotriva formației la care a cunoscut consacrarea ca fotbalist. Din tabăra celor de la Juve vor lipsi Mandzukic și Khedira. Chiar dacă sunt absențe importante tot Bătrâna Doamnă rămâne favorită la victorie.

În meciul dintre Manchester United vs Juventus se vor întâlni două defensive care nu au primit nici un gol în această grupă. În alegerea pronosticului trebuie să ținem cont că Juve are o ofensivă mult mai puternică. Vom alege și un pariu detsul de diferit. Pariem că vor fi peste 9,5 șuturi pe spațiul porții. Acest pronostic ae o cotă de 1.80 și în opinia noastră are șansă foarte mare să fie câștigătoare. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.