UEFA Champions League: Manchester United vs Barcelona

Pe Teatrul Viselor este posibil orice. După eliminarea PSG-ului fanii diavolilor trebuie să spere la încă o minune. Manchester United vs Barcelona se anunţă a fi un meci cât un sezon pentru ambele formaţii. Barcelona porneşte ca favorită la calificare dar după partida din această seară putem trage o primă concluzie privind calificarea. Forma de moment a celor două formaţii pare a fi una total diferită dar un asemenea meci este ca o finală astfel este deschis oricărui rezultat. Pariază în fiecare zi alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri sportive.

Totul pentru calificare în Manchester United vs Barcelona

Manchester United vine după marea surpriză în faţa celor de la PSG. În acel meci diavolii ne-au arătat că indiferent de scor sunt genul de echipă ce nu cedează niciodată. Forma lor de moment nu este una foarte bună. În ultimele 4 meciuri disputate în toate competiţiile au suferit 3 înfrângeri. În toate aceste meciuri pierdute au primit 2 goluri. Faptul că Pogba şi Lukaku au revenit în echipă este un avantaj foarte mare pentru cei de la United. Alexis Sanchez şi Valencia nu vor putea fi folosiţi în jocul din această seară. Ponturi pariuri sportive câştigătoare găseşti doar pe Beturi.ro zi de zi.

Barcelona porneşte din postura de favorită atât în meciul de astăzi cât şi în această dublă manşă. Catalanii au trecut destul de uşor în faza optimilor de finală de Lyon. În La Liga, lucrurile par a fi rezolvate pentru catalani în condiţiile în care în ultima etapă au învins cu scorul de 2-0 pe Atletico Madrid. Astfel ei se vor putea concentra pe meciurile din UEFA Champions League. Oaspeţii partidei de astăzi nu vor avea nici un jucător foarte important indisponibil pentru meciul din această seară. Barca este într-o formă de zile mari. Ei au reuşit să îşi treacă în cont 8 victorii din ultimele 10 meciuri disputate în toate competiţiile.

Manchester United vs Barcelona are toate ingredientele pentru un meci spectaculos. În opinia noastră Barcelona porneşte ca favorită ţinând cont de forma pe care o traversează Messi şi Suarez. Cota de 2.05 pentru un succes al Barcei este una ce nu ar trebui ratată. Ambele formaţii au şanse foarte mari să marcheze cel puţin un gol în acest meci. Astfel un GG şi peste 2,5 goluri la o cotă de 2.20 este un pariu foarte avantajos. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să câştigi.