UEFA Champions League: Manchester City vs Tottenham

Capul de afiş al acestei seri din UEFA Champions League este deulul de pe Etihad. Manchester City vs Tottenham vor porni de la scoruld e 0-1, rezultat înregistrat la finalul meciului tur disputat săptămâna trecută. Atunci am asistat la un meci destul de închis în care ambele echipe s-au interesat în primul rând de defensivă dar astăzi cu siguranţă lucruriel vor sta în alt mod. Ambele echipe sunt într-o formă foarte bună şi vor da totul pentru o calificare în semifinalele competiţiei. Cine se va califica după jocul de astăzi va juca împotriva celor de la Arsenal. Joacă şi câştigă alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Totul pentru calificare în Manchester City vs Tottenham

Manchester City porneşte din postura de favorită chiar dacă o va aştepta o partid extrem de dificilă. În meciul tur Aguerro a ratat o lovitură de la 11 metri în startul partidei. Cetăţenii se află pe locul secund în Premier League. Astfel ei sunt în cursa pentru a se impune în patru comeptiţii diferite în acest sezon. Înfrângerea din meciul tur este singurul meci în care nu au câştigat în ultimele 10 partide disputate. Echipa lui Guardiola are o forţă foarte mare astfel că după noi este favorită astăzi. Pariază pe ponturi pariuri fotbal.

Tottenham are o ocazie unică de a ajunge în semifinalele UEFA Champions League. Deşi porneşte cu şansa a doua, Hotspur trece printr-o perioadă foarte bună. Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competiţiile şi astăzi se vor putea mulţumi şi cu o înfrângere la un gol dacă vor marca şi ei.  Tottenham va avea probleme în ofensivă deoarece va fi nevoită să evolueze fără Harry Kane. În ultimele trei jocuri oaspeţii partidei de astăzi nu au primit niciun gol ceea ce le poate da speranţe pentru meciul de astăzi.

Manchester City vs Tottenham se anunţă a fi o partidă de totul sau nimic pentru ambele formaţii. Ne aşteptăm la un meci deschis cu multe ocazii de gol. La o cotă de 1.60 vom miza pe o calificare a celor de la Manchester City. Credem că acest pont are şanse foarte mari de a fi unul câştigător. Pentru a paria o sumă mai mare putem merge pe victoria celor de la City dar la o cotă mai mică de doar 1.36. Pariază zi de zi alături de noi şi o să câştigi.