UEFA Champions League: Manchester City vs Schalke

În această săptămână o să avem tabloul complet al echipelor calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Ultimele meciuri din returul optimilor de finală ne pregătesc partide foarte interesante. Şi pectaculoase. Pe Etihad Stadium, Manchester City şi Schalke vor porni de la scorul de 3-2 în favoarea gazdelor. Chiar dacă la prima vedere calificarea pare a fi rezolvată nu este deloc aşa.  Meciul tur a fost unul foarte spectaculos cu multe răsturnări de situaţie astfel că spectacolul nu are cum să lipească nici în această seară. Pe Beturi.ro găseşti zi de zi cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Spectacol în Manchester City vs Schalke

Manchester City traverează o formă de zile mari. În partida tur au întors rezultatul spre finalul meciului reuşind să marcheze prin Aguero, Sane şi Sterling. În această perioadă cei de la City au preluat şefia şi în Premier League. Chiar dacă nu se vor putea baza pe De Bruyne, Otamendi şi Fernandinho, City nu ar trebui să aibe probleme. Cetăţenii sunt într-o formă foarte bună. Ei au reuşit să obţină 9 victorii în ultimele 9 meciuri disputate astfel că astăzi au şansa să continue această formă extraordinară. City este una dintre favoritele la marele trofeu astfel că nu se vor putea încurca de cei de la Schalke. Ponturi pariuri fotbal ne vor aduce un profit mare pentru astăzi.

Schalke pare a nu avea nici o şansă la calificare deoarece pe lângă dezavantajul din tur ei nu traversează o formă deloc bună. În Bundesliga oaspeţii partidei de astăzi ocupă doar poziţia  a 14-a a clasamentului. Forma lor de moment este una foaret slabă. Practic au uitat să câştige. În ultimele 6 meciuri disputate în toate competiţiile nu au reuşit nici o victorie. Mai mult, în ultimele 4 partide au suferit doar înfrângeri. Se anunţă o partidă foarte grea pentru Schalke, mai ales că pe Etihad se câştigă foarte greu. Manchester City vs Schalke este un meci de pe urma căruia putem realiza profit. La o cotă de 1.60 vom paria pe faptul că cei de la Manchester Citz vor reuşi să se impună la cel puţin două goluri diferenţă. Credem că cei de la Schalke nu vor avea forţa necesară să marcheze în partida de astăzi. Astfel NG ne va aduce o cotă de 1.70 cu care putem realiza un profit consistent. Pariază alături de noi şi câştigă.