UEFA Champions League: Manchester City vs Lyon

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Lyon
1
1.19
X
8.30
2
15.50

O nouă seară din UEFA Champions League, promite meciuri foarte spectaculoase. Pe Etihad Stadium, Manchester City vs Lyon se luptă în primul lor meci european din acest sezon. Partida din acestă seară va fi prima confruntare directă dintre cele două formații. Avem o favorită mare în acest joc dar oricând este loc de o surpriză. Partida se dispută în cadrul grupei F din care mai fac parte Hoffenheim și Shakhtar Donetsk. Acest meci are o ofertă foarte bogată de pariuri live.

Spectacol în Manchester City vs Lyon

Manchester City este mare favorită în acest meci. Cetățenii au ca obiectiv și în acest sezon câștigarea marelui trofeu. Pep Guardiola are o serie de jucători indisponibili pentru acest meci. Claudio Bravo, De Bruyne, Mangala și Mendy sunt cei mai importanți jucători ce vor lipsi astăzi. Gazdele partidei de astăzi au obținut patru victorii și un rezultat de egalitate în primele cinci etape din Premier League. City ar trebui să câștige acest meci conform calculelor hartiei. Ne așteptăm ca cetățenii să aibă o posesie foarte bună și să își creeze foarte multe ocazii de gol. Jucătorii echipei gazdă vin după un succes în fața celor de la Fulham. În acest joc au marcat Sane, David Silva și Sterling. Pentru astăzi vă vom propune o serie de pariuri live foarte avantajoase.

Lyon este văzută cu a doua șansă în acest meci. Francezii au un start de sezon foarte slab pentru pretențiile lor. În primele cinci etape din Ligue 1, ei au obținut doar două victorii. În ultimele două etape disputate, au obținut un rezultat de egalitate și au suferit o înfrângere. Pentru acest meci, oaspeții partidei de astăzi nu se vor putea baza pe Gouiri. Îl vor putea inlocui destul de ușor, dar meciul se anunță unul foarte greu pentru ei. Pentru cei de la Lyon se poate spune că grupa va începe după acest meci. Manchester City vs Lyon vine și cu alte pronosticuri ce ne aduc un profit mare. La o cotă de 1.30 putem miza că englezii vor marca primul gol al acestei partide. La o cotă de 1.60 putem miza pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să marcheze. Anticipăm că City va juca ofensiv și își va marca foarte multe ocazii de gol. Noi vom paria că se vor acorda peste 9.5 cornere. Pariază cu noi!