UEFA Champions League: Lyon vs Barcelona

Optimile de finală din UEFA Champions League continuă cu o nouă seară plină de fotbal. De la ora 22:00 Lyon va primi în calitate de echipă oaspete pe FC Barcelona. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit într-un meci direct de aproximativ 10 ani. Palmaresul direct este net în favoarea catalanilor. Forma bună, și dorința de a obține un rezultat cât mai bun astăzi ne face să ne așteptăm la un meci foarte spectaculos și cu multe goluri marcate. Cele mai bune strategii de câștig le găsești doar pe Beturi.ro zi de zi.

Spectacol între Lyon vs Barcelona

Lyon a terminat grupa din care a făcut parte neînvinsă. Francezii au obținut 5 rezultate de egalitate și o singură victorie care s-a dovedit a fi decisivă. Alături de Lyon din grupa F au mai făcut parte Manchester City, Shakhtar și Hoffenheim. În Ligue 1 traversează o formăfoarte bună reușind să acumuleze patru victorii în ultimele cinci runde. Nu trebuie să trecem cu vederea nici victoria contra celor de la PSG de la începutul acestei luni. Gazdele partidei de astăzi nu se vor putea baza pe Fekir și Gouiri pentru meciul din această seară. Chiar dacă la calificare Lyon este cotată cu a doua șansă oricând pot produce o mare surpriză. Adoptă cele mai bune strategii pariuri și o să câștigi.

Barcelona pornește ca favorită atât la victorie astăzi dar și la calificare. Catalanii vin din postura de câștigătoare de grupă. Ei au terminat pe prima poziție grupa din care au mai făcut parte Tottenham,Inter și PSV.  În La Liga catalanii merg perfect reușind să aibă un avans de 7 puncte în fruntea clasamentului în fața celor de la Atletico. Obiectivul Barcelonei în acest sezon este câștigarea UEFA Champions League astfel că nu se vor încurca în fața celor de la Lyon.

Lyon vs Barcelona se aunță un meci spectaculos deoarece ambele echie practică un fotbal bazat pe ofensivă. Victoria Barcelonei ne aduce o cotă de 1.78. În opinia noastră această cotă este una foarte avantajoasă. Așa cum am spus ambele echipe au ofensie puternice astfel că ne așteptăm săvedem goluri în ambele porți. Cota pentru GG este de 1.68.  Forma foarte bună pe care o traversează Leo Messi ne face să pariem pe un gol al lui. Acest pariu vine să ne aducă o cotă de 1.60. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune strategii pariuri și o să câștigi.