UEFA Champions League: Liverpool vs PSG

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Liverpool - PSG
1
2.12
X
3.80
2
3.50

Numărătoarea inversă a început. Mai sunt doar câteva ore până la șocul primei etape din UEFA Champions League. Pe Anfield, Liverpool vs PSG ne vor asigura un început spectaculos al grupelor din UEFA Champions League. Acest meci este ca un test pentru ambele formații care au ca obiectiv câștigarea trofeului. Partida dintre cele două formații contează pentru prima etapă a grupelor din UEFA Champions League. Cele două adversare fac parte din cadrul grupei C. Din această grupă mai fac parte Napoli și Steaua Roșie Belgrad. Ponturi pariuri sportive ne vor aduce o cotă foarte bună pentru acest meci.

 

Fotbal spectacol în Liverpool vs PSG

 

Liverpool vine din postura de finalistă în sezonul trecut. Așa cum știm deja ei au pierdut finala în fața celor de la Real Madrid. Până acum cormoranii au un sezon de vis. În Premier League au obținut cinci victorii în primele cinci etape ale sezonului. În week-end au obținut un succes important în fața celor de la Tottenham cu scorul de 2-1. Firmino și Mane sunt în mare formă și gazdele așteaptă foarte multe de la ei. Pentru jocul de astăzi Jurgen Klopp nu se poate baza pe Oxlade-Chamberlain. Cota pe care o avem la ponturi pariuri sportive este de 2.33

PSG este și ea una dintre candidatele la marele trofeu. Francezii nu au reușit până să ajungă în fazele superioare ale UEFA Champions League, dar acum își propun trofeul. Neymar și compania au și ei un start de sezon foarte bun. Elevii lui Thomas Tuchel au reușit să obțină cinci victorii în ultimele cinci partide din campioantul Franței. Pentru acest meci tehnicianul oaspeților are trei absențe foarte importante. Dani Alves, Kurzawa și Thiago Silva nu vor putea evolua astăzi. Pentru Gianluigi Buffon va fi primul meci european în tricoul celor de la PSG.

Așa cum este și normal, partida dintre Liverpool vs PSG ne aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Cota de 1.55 pentru ca ambele echipe să marcheze este una foarte avantajoasă. Mizăm la acest meci că se vor acorda peste 9.5 cornere. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70. Neymar are o cotă de 2.00 pentru a marca. Noi vedem acestă cotă ca pe una foarte avantajoasă. Pariază și câștigă doar cu Beturi.ro.