UEFA Champions League: Liverpool vs Napoli

Un meci cât o finală. De acest meci depinde traseul european al celor două formații în acest sezon. Pe Anfield va fi meciul pe care nici un suporter al fotbalului spectacol nu are voie să îl rateze. Liverpool vs Napoli joacă pentru un loc în primăvara europeană din UEFA Champions League. Acest meci va conta pentru grupa C și este loc pentru calificare pentru doar o echipă. Din această grupă mai fac parte Steaua Roșie Belgrad și PSG. În condițiile în care PSG se va impune în Serbia, acest meci este ca o finală pentru ambele formații. Celemai bune case de pariuri online sunt pe Beturi.ro. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de Napoli cu scorul de 1-0.

Meci cât o finală Liverpool vs Napoli

Liverpool are un aantaj destul de mareîn aceatsă seară, acela că va evolua în fața propriilor suporteri. Totuși cormoranii vin după două înfrângeri în UEFA Champions League, ambele în deplasare la Paris și la Belgrad. Totuși, putem spune că pentru acest meci au un moral destul de bun deoarece în Premier League au urcat pe prima poziție a clasamentului. În această grupă au acumulat doar 6 puncte cu care ocupă poziția a treia a clasamentului. Singura lor opțiune pentru acest meci este o victorie. Pariază și câștigă alături de noi la cele mai bune case de pariuri.

Napoli  poate obține în această seară o calificare care să îi confirme statutul de mare echipă. Napoletanii  ocupă prima poziție a acestei grupe după ce au reușit să acumuleze 9 puncte. Ei sunt singura echipă neînvinsă. Elevii lui Carlo Ancelotii au și cea mai bună defensivă a grupei. Ne așteptăm ca în această seară să nu se arunce în atac ci mai degrabă să abordeze o tactică de așteptare.  Ambele meciuri ale celor de la Napoli din această grupă s-au terminat la egalitate, 0-0 la Belgrad și 2-2 la Paris.

Meciul dintre Liverpool vs Napoli se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă. Vom paria că la finalul celor 90 deminute se vor impune cei de la Liverpool. Totuși putem miza și pefaptul că vor reuși să marcheze cel puțin un gol și cei de la Napoli. Astfel un GG ne va aduce o cotă de 1.80. Putem paria la acest meci și pe numărul de cornere. Peste 10,5 cornere ne vor aduce o cotă de 1.90. Pariază alături de noi și pe termen lung o să câștigi.