UEFA Champions League: Liverpool vs Bayern

Capul de afiș al optimilor de finală din această seară este întâlnirea ce va avea loc pe Anfield și în care Liverpool va primi vizita celor de la Bayern. Ambele formații au scris istorie în această competiție și sunt unele dintre cele mai importante echipe ale Europei.  Chiar dacă pare ciudat, cele două formații nu s-au mai întâlnit niciodată în UEFA Champions League, astfel că astăzi este primul duel direct dintre cele două formații în această competiție. Ne așteptăm la o dublă foarte spectaculoasă în care echipa ce se va califica va fi decisă de cele mai mici detalii. Cei mai buni pariori de la Beturi.ro ne aduc cele mai bune pronosticuri pentru astăzi.

Derby-ul zilei Liverpool vs Bayern

Liverpool poate fi considerată favorită în acest meci deoarece va evolua în fața propriilor suporteri. Un alt avantaj al cormoraniilor este faptul că Jurgen Klopp îi cunoaște foarte bine pe cei de la Bayern de pe vremea când antrena în Bundesliga și știe cum să abordeze un meci contra lor. Gazdele partidei de astăzi au terminat pe poziția a doua grupa din care au mai făcut parte PSG, Napoli și Steaua Roșie Belgrad. Liverpool face un sezon foarte bun având prima șansă la titlu în Premier League. Van Dijk nu va eolua astăzi și este o mare pierdere pentru Liverpool.Câștigă cu cei mai buni pariori de la Beturi.ro.

Bayern trebuie sî obțină un rezultat bun în această seară pentru a păstra șanse de calificare ăentru meciul retur în care poate fi favorită. Baarezii au de partea lor experiența deoarece au jucători mult mai mature și știu cum să abordeze meciurile decisive.  Oaspeții partidei de astăzi vin din postura de câștigătoare de grupă reușind să termine în fața celor de la Ajax, Benfica și AEK. În Bundesliga cei de la Bayern sunt la 3 puncte distanță de cei de la Dortmund astfel că nu sunt încheiate calculele pentru titlu.

Lierpool vs Bayern sperăm să fie un meci cu multe goluri marcate. Astfel cota de 1.60 pentru GG este una foarte avantajoasă și care nu trebuie ratată. Un alt pariu ce merităjucat este cel conform căruia vor fi peste 9,5 șuturi pe spațiul porții. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.80. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să reușești săcâștigi zi de zi la pariuri sportive.