UEFA Champions League: Liverpool vs Barcelona

Astăzi vom afla prima finalistă din UEFA Champions League. Pentru un loc în finală se vor lupta Liverpool vs Barcelona. În această seară se va disputa meciul retur pe Anfield. Totul va porni de la scorul de 3-0 înregistrat în manşa tur ce a avut loc pe Camp Nou. Barca are prima şansă la calificare şi ar fi o mare surpriză să nu ajungă acolo dar ţinând cont că vor evolua în faţa celor de la Liverpool este posibil orice. Pariază pe biletul zilei oferit de echipa noastră şi o să reuşeşti să câştigi.

Lupta pentru finală între Liverpool vs Barcelona

Liverpool va încerca o remontada deşi îi va fi foarte greu. Pe Camp Nou, cormoranii nu au făcut un meci slab dar au avut mari probleme la finalizare. Gazdele partidei de astăzi au mari probleme de lot înaintea meciului de astăzi.  Credem că Liverpool va suferi mult pe partea ofensivă. Keita, Lallana şi Firmino sunt accidentaţi. În plus în meciul din Premier League contra celor de la newcastle s-a accidentat şi Salah care este incert.  Pe Anfield, elevii lui Jurgen Klopp au o serie de 6 meciuri în care au obţinut doar victorii. Chiar dacă astăzi o să le fie foarte greu, ei tot vor încerca să obţină o victorie. Biletul zilei ne poate aduce profit astăzi.

Barcelona este mare favorită deoarece este la avantajul celor 3 goluri din meciul tur. Catalanii sunt într-o formă foarte bună, iar Messi este extraordinar. Catalanii pot reveni într-o finală de UEFA Champions League după 4 ani. Sezonul acesta poate fi unul de vis pentru Barca. După ce a câştigat titlul în Primera, a ajuns în finala Cupei Spaniei, acum este aproape şi de finala UEFA Champions League. Barca a mai pierdut un avantaj de 3 goluri şi sezonul trecut în faţa celor de la AS Roma, când după o victorie cu scorul de 4-1 în tur au pierdut cu scorul de 3-0 la Roma.

Liverpool vs Barcelona se anunţă a fi un meci foarte spectaculos. Englezii au nevoie de goluri astfel credem că se vor arunca în atac. După părerea noastră cei de la Barca vor avea foarte multe ocazii de a marca deoarece Liverpool le va lăsa multe spaţii. Victoria Barcelonei ne va aduce o cotă de 2.65. Un alt pariu de luat în calcul pentru acest meci este cel conform căruia Messi va reuşi să înscrie cel puţin un gol. Acest pont ne aduce o cotă de 1.80. Pariază zi de zi alături de noi.