UEFA Champions League: Juventus vsAtletico Madrid

Totul porneşte de la scorul de 2-0 pentru cei de la Atletico Madrid, rezultat înregitrat acum 3 săptămâni în meciul tur. Godin şi Jimenez au făcut atunci diferenţa pentru spanioli, iar astăzi vor porni cu prima şansă la calificare. Se anunţă un meci extrem de crâncen deoarece italienii încă speră la calificarea mai departe. Ei trebuie să e impună la o diferenţă de 3 goluri ceea ce este destul de greu de crezut dar ţinând cont de ce surprize au fost în optimi, orice este posibil. Pe site-ul Beturi.ro găseşti zi de zi cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Totul sau nimic pentru calificare în Juventus vs Atletico Madrid

Juventus trebuie să încerce să marcheze un gol cât mai rapid pentru a pune presiune pe oaspeţi care ştim că se apără foarte bine. Juve a rezolvat lucrurile în Serie A, unde se află pe prima poziţie a clasamnetului şi este foarte aproape de a câştiga titlul. La sfârşitul săptămânii Bătrâna Doamnă a învin pe Udinese cu scorul de 4-1, un bun antrenament pentru meciul de astăzi. Costa, Barzagli şi Alex Sandro nu vor putea evolua în meciul de astăzi. Speranţele bianconeriilor stau în Cristiano Ronaldo. Faptul că vor avea de partea lor suporterii poate fi un mare plus pentru Juve. Ponturi pariuri fotbal ne poate aduce un câştig mare pentru această zi.

Atletico Madrid este mare favorită la calificare. Elevii lui Simeone primesc foarte greu două sau trei goluri, de cât are nevoie Juventus. Meciul tur a fost unul perfect din punct de vedere tactic făcut de Atletico.Chiar dacă Filipe Luis şi Diego Costa nu vor putea fi folosiţi astăzi credem că Atletico se va descurca foarte bine din punct de vedere defensiv. Oaspeţii partidei de astăzi vin după 5 victorii în ultimele 5 meciuri  Mai mult în aceste ultime 5 meciuri nu au primit nici un gol, astfel că ar fi o mare surpriză dacă astăzi nu s-ar califica.

Juventus vs Atletico Madrid este capul de afiş al acestei seri din UEFA Champions League. Cota de 1.20 pentru o calificare a celor de la Atletico este una ce este foarte sigură şi o putem juca dacă pariem o sumă mai mare. Cred că astăzi ambele formaţii vor reuşi să marcheze. GG-ul ne va aduce o cotă de 1.70 pentru jocul din aceatsă seară. Mergi pe mâna noastră şi o să câştigi în fiecae zi la pariuri sportive.