UEFA Champions League: Juventus vs Manchester United

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - Manchester United
1
1.63
X
3.85
2
6.00

Fotbalul spectacol din UEFA Champions League continuă. Cel mai interesant meci din această seară va fi duelul de la Torino dintre Juventus vs Manchester United. Acest meci reprezintă derby-ul grupei H. În această grupă au mai fost repartizate Valencia și Young Boys, echipe ce se vor duela și ele în meci direct. Partida tur dintre cele două adversare de astăzi, disputată pe Old Trafford a fost câștigată de italieni cu scorul de 1-0. Acest meci va fi urmărit cu mare interes de către români deoarece la centru va fi arbitrul Ovidiu Hațegan. Așa cum meciul tur a fost special pentru Cristiano Ronaldo, acest joc va fi special pentru Paul Pogba care se va întoarce pe stadionul unde a evoluat o perioadă lungă de timp.

Meciul zilei Juventus vs Manchester United

Juventus este una dintre cele mai valoroase echipe și este favorită la marele trofeu. Până acum Juve evoluează pefect și ocupă prima poziție a grupei după ce a acumulat 9 puncte. Ei au reușit să marcheze de șase ori și nu au primit nici un gol. În acest sezon din UEFA Champions League, Cristiano Ronaldo nu și-a trecut în cont nici un gol dar poate sparge gheața în această seară. Cel mai important absent al gazdelor este Emre Can dar cu siguranță nu se va simți lipsa acestuia. La cele mai bune case de pariuri beneficiezi de cele mai bune cote.

Manchester United are nevoie de puncte în această seară. În cazul în care nu vor obține cele trei puncte puse în joc elevii lui Jose Mourinho vor putea coborâ pe a treia poziție a clasamentului. Până în acest moment au acumulat doar patru puncte. Ei au înregistat o victorie un rezultat de egalitate și au suferit o înfrângere. Dalot și Lukaku nu vor putea evolua în această seară pentru United. Lukaku reprezintă o piesă foarte importantă în angrenajul oaspeților.

Duelul dintre Juventus vs Manchester United reprezintă un meci foarte important de pe urma căruia vom putea câștiga la pariuri. Vom miza pe o victorie a celor de la Juve la finalul celor 90 de minute. Am ales acest pont deoarece Bătrâna Doamnă este echipa mult mai puternică și în plus va evolua în fața propriilor fani. Vom miza pe faptul că Ronaldo va reuși să înscrie. Acest pont ne va aduce o cotă de 3.10. Pariază cu noi în fiecare zi și pe termen lung o să fi în profit. Cele mai bune case de pariuri vă vor oferi cele mai bune cote.