UEFA Champions League: Juventus vs Ajax

Întrebarea pe care o pune toată lumea este: Mai poate Ajax să producă o minune. Răspunsul o să îl vedem în această seară de la ora 22:00 în partida dintre Juventus vs Ajax. Partida de astăzi va începe de la scorul de 1-1, rezultat înregistrat la finalul meciului tur. Din postura de favorită va pleca Juventus dar şi Ajax este o formaţie ce este extrem de puternică şi capabilă să producă o surpriză în orice moment. Meicul tur a fost unul foarte spectaculos cu multe ocazii de ambele părţi, aşa cum ne aşteptăm să fie şi jocul de astăzi. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Totul pentru calificare în Juventus vs Ajax

Juentus este una dintre echipele de top ale Europei. Torinezii aproape au încheiat socotelile în Serie A, astfel că se vor putea concentra asupra acestui meci. Atuul italienilor pentru această seară este Cristiano Ronaldo. După meciul tur Massimiliano Allegri a declarat că, Bătrâna Doamnă trebuie să joace, aşa cum a făcut-o cu Atletico pentru a reuşi calificarea în semifinale. Pe teren propriu Juve nu a mai pierdut din toamnă, când era învinsă de Manchester United. Chielini şi Mandzukic sunt marile absenţe ale bianconeriilor pentru acest joc. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe site-ul nostru.

Ajax este revelaţia sezonului. În deplasare, în acest sezon din UEFA Champions League au mers foarte bine. Nu au pierdut niciun meci departe de proprii fani în condiţiile în care au evoluat pe terenul celor de la Bayern Munchen şi Real Madrid. Ajax are o nouă generaţie de excepţie care poate scrie o nouă pagină de istorie pentru acest club dacă şi astăzi vor reuşi un meci de excepţie. Singurul absent al echipei este Tagliafico dar sperăm ca el să fie înlocuit cu succes.

Juventus Ajax este unul dintre cele mai interesante sferturi de finală. Ambele echipe păstrează şanse la calificare şi îşi pun mari speranţe în acest meci. Vom merge pe experienţă în această seară şi vom miza pe o victorie a celor de la Juventus. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.70. Anticipăm un meci cu o posesie destul de mare pentru lăncieri. Astfel vom miza pe faptul că ei vor avea o posesie de peste 56% în jocul din această seară. Faptul că ambele formaţii vor încerca să atace ne face să sperăm că vor fi multe lovituri de la colţul terenului. Astfel la o cotă de 1.80 vom paria peste 9.5 corenere. Pariază cu noi.