UEFA Champions League: Inter vs Tottenham

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Inter - Tottenham
1
2.75
X
3.25
2
2.83

Primul fluier al sezonului din UEFA Champions League o să fie pe Giuseppe Meazza. Inter vs Tottenham este primul meci al sezonului. Ultimul meci direct dintre cele două echipe a fost acum aproximativ doi ani. Acel meci a fost unul amical astfel că nu putem trage o primă concluzie după meciurile directe. Acest duel se dispută în cadrul grupei B. Din această grupă mai fac parte Barcelona și PSV, care se vor înfrunta în meci direct. Ținând cont că Barcelona este favorita grupei, cele două adversare din acest meci se vor lupta pentru poziția a doua. Am ales ca acest meci să fie pariul zilei.

Echilibru în Inter vs Tottenham

Inter nu are un început de sezon de care să fie mândră în Serie A. Nerrazurri au o singură victorie în primele patru etape ale sezonului din Italia. Pe lângă această victorie ei au mai reușit o remiză și au suferit două înfrângeri. Elevii lui Luciano Spaletti nu par a fi echipa pe care foarte multă lume o vedea să facă un sezon foarte bun. Ceea ce este foarte important pentru cei de la Inter este faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil pentru acest meci. Fanii celor de la Inter așteaptă foarte multe de la Mauro Icardi care nu are un început de sezon extraordinar. Pariul zilei ne va aduce o cotă foarte avantajoasă.

Tottenham putea să înceapă acest sezon și mai bine. După un start bun de sezon în care au obținut trei victorii, pentu ei au urmat două înfrângeri. Oaspeții partidei de astăzi au pierdut în fața celor de la Watford și Liverpool. Englezii speră ca în acest meci să simtă din nou gustul victoriei. Maurizzio Pochettino va avea o serie de absenți foarte importanți pentru acest joc. Lloris, Jansen și poate Delle Alli nu vor putea evolua astăzi. Fanii celor de la Tottenham așteaptă foarte multe de la Harry Kane.

Ținând cont că se vor întâlni două echipe într-o formă destul de slabă putem miza pe un rezultat de egalitate. Mauro Icardi are o cotă de 2.45 pentru a marca un gol în această seară. Un alt pont care poate fi câștigător este cel conform căruia Kane va marca în această seară. Cota acestui pont este de 2.30. Pariază și câștigă cu cotele de la partenerii noștri.