UEFA Champions League: Inter vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Inter - Barcelona
1
3.70
X
3.60
2
2.10

O nouă etapă din UEFA Champions League stă să înceapă. Această nouă rundă vine să ne ofere partide din ce în ce mai spectaculoase în care miza este din ce în ce mai mare. Pentru astăzi am ales să vă prezentăm cele mai interesante partide. Una dintre ele este cea dintre Inter vs Barcelona. Acest meci se va disputa în cadrul grupei B din care mai fac parte Tottenham și PSV. Cele două adversare de pe Giuseppe Meazza sunt aproape calificate dar importantă este poziția. Acest meci este ca o finală pentru prima poziție a clasamentului. Cele mai bune pariuri sportive le găsești doar pe site-ul nostru, Beturi.ro.

Meciul zilei între Inter vs Barcelona

Inter trece printr-o perioadă foarte bună în Serie A. Neranzurri sunt pe poziția a doua a clasamentului în Italia.  Ei au o serie de zece meciuri în toate competițiile în care au suferit o singură înfrângere, chiar în fața Barcelonei în meciul tur. Cu șase puncte cei de la Inter se află pe poziția a doua a acestei grupe. Cei de la Inter au un moral foarte bun pentru acest emci deoarece vin după o victorie cu scorul de 5-0 contra celor de la Genoa obținută în ultima etapă din Serie A. Ceea ce este foarte important pentru Spaletti este faptul că nu va avea nici un jucător indisponibil pentru meciul din această seară.

Barcelona pornește din postura de favorită și în acest meci. Pentru catalani ar fi deajuns și un rezultat de egalitate care le-ar asigura în continuare primul loc. Până în acest moment oaspeții partidei de astăzi au acumulat 9 puncte. Pentru acest meci este posibil să îl vedem din nou pe teren pe Messi care a revenit la antrenamentele echipei. Cu o victorie astăzi cei de la Barca rezolvă ecuația calificării. Barcelona vine după cinci victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Forma bună a catalanilor ne face să mizăm astăzi pe o victorie a lor.

Meicul dintre Inter vs Barcelona ne va aduce și alte ponturi câștigătoare la pariuri sportive. Vom miza așa cum deja ați aflat pe o victorie a Barcelonei la finalul celor 90 de minute. Apoi vom miza pe pe un rezultat conform căruia ambele echipe vor reuși să înscrie. GG va avea o cotă de 1.70. Ținând cint de ce ofensive au cele două formații putem miza și pe un rezultat în care se vor marca peste 2,5 goluri. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi.