UEFA Champions League: Dynamo Kiev vs Ajax

Recomandarea noastră: 1

Dynamo Kiev - Ajax
1
2,30
X
3,15
2
2,70

UEFA Champions League revine cu partide foarte interesante. Astăzi sunt programate meciurile retur din playoff-ul UEFA Champions League. Una dintre cele mai interesante partide ale serii le va avea la centru pe Dinamo Kiev vs Ajax. Acest joc va porni de la scorul de 3-1 pentru olandezi rezultat înregistrat la finalul meciului tur. La prima vedere avem o favorită clară la calificare dar în acest joc se poate întâmpla orice. Cele mai bune ponturi pariuri le găsești în mod gratuit doar oe site-ul Beturi.ro.

 

Tensiune în Dynamo Kiev vs Ajax

 

Dynamo Kiev este cotată cu prima șansă la victorie în acest meci. O simplă victorie nu le este de ajuns ucrainienilor. Faptul ca au pierdut la două goluri diferență în tur le face munca foarte dificilă în acest meci.  Ei au nevoie de o victorie cu scorul de 2-0. În meciul tur pentru gazdele partidei de astăzi a reușit să marcheze Kedziora. În ultima etapă disputată în campionatul Ucrainei, Dynamo Kiev a terminat la egalitate partida contra celor de la Chernomorets Odessa. Scorul înregistrat in acea partidă a fost 1-1. În acel meci Dynamo Kiev a odihnit o serie de jucători în vederea acestui joc. Ne așteptăm la un joc în care gazdele să mizeze totul pe cartea atacului. Cele mai multe ponturi pariuri ne duc spre o victorie a celor de la Dynamo Kiev dar nu și la o calificare.

Ajax este favorită la calificare. Ar fi o mare surpriză dacă lăncierii nu vor ajunge în grupele UEFA Champions League. Chiar dacă vor pierde jocul din această seară la un gol ei tot vor obține calificarea. Olandezii au patru jucători indisponibili pentru acest joc: Dolberg, Hassane, Neres și Veltman. Ajax îi poate înlocui cu succes deoarece are un lot foarte puternic. Pentru a ajunge în acestă fază a competiției, oaspeții partidei de astăzi au trecut de Sturm Graz și de Standard Liege. În ultima rundă din Eredivisie, Ajax a învins cu scorul de 5-0 pe Emmen.

Pentru acest joc am mizat pe o victorie a celor de la Dynamo Kiev. Pentru acest pont avem o cotă de 2.79. Așa cum am mai zis va fi foarte greu pentru Ajax să piardă calificarea. Astfel la o cotă de 1.25 vom miza că ei se vor califica. Pariază și câștigă în această seară pe meciul dintre Dynamo Kiev vs Ajax.