UEFA Champions League: Dinamo Zagreb vs Young Boys

Recomandarea noastră: 1

Dinamo Zagreb - Young Boys
1
2,35
X
3,30
2
2,70

Un nou meci decisiv în playoff-ul UEFA Champions League. Dinamo Zagreb vs Young Boys se vor lupta de la ora 22:00 pentru un loc în grupele UEFA Champions League. Meciul acesta va porni de la scorul de 1-q înregistrat la finalul meciului tur disputat în Elveția. Acest duel are loc pe ruta campioanelor. Jocul tur a fost unul foarte echilibrat. Rezultatul acelui meci a fost stabilit încă de la pauză. Cele mai bune predicții fotbal le găsești doar pe site-ul nostru Beturi.ro în fiecare zi în mod gratuit.

 

Suspans în Dinamo Zagreb vs Young Boys

 

Dinamo Zagreb pornește ca favorită la calificare. Pentru acest lucru ei trebuie să obțină victoria. Singurul rezultat de egalitate care le-ar asigura calificarea croațiilor ar fi scorul de 0-0 dar este foarte greu să îți propui să joci pentru o remiză albă. Croații traversează o formă foarte bună. În ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile ei au obținut o remiză și patru victorii. În meciul tur dintre cele două formații a reușit să înscrie Orsic. Cu siguranță gazdele partidei de astăzi vor aborda o tactică ofensivă și vor încerca sa câștige partida. Dinamo Zagreb este o obișnuită a grupelor UEFA Champions League în ultimele sezoane și credem că nici în acest sezon nu vor lipsi de acolo. La capitolul predicții fotbal, astăzi vom merge pe o victorie a celor de la Dinamo Zagreb.

Young Boys, chiar dacă nu a câștigat pe teren propriu, astăzi poate profita de remiza obținută. Oaspeților partidei de astăzi le ajunge o remiză cu goluri pentru a reuși să se califice. Trebuie să ținem cont că vor evolua în fața unor suporteri foarte fanatici. Pentru Young Boys, în meciul tur a reușit să marcheze Mbabu, chiar în debutul partidei, în minutul 2. În această seară Young Boys nu se va putea baza pe Lamper. În rest, tot lotul elvețienilor este la dispoziția antrenorului.

În acest meci dintre Dinamo Zagreb vs Young Boys vom merge pe o victorie a croațiilor. Aceștia pe teren propriu sunt o echipă foarte puternică. Noi, considerăm că trebuie să profităm de cota de 2.35 atribuită acestui pronostic. Un alt pont în care avem o încredere foarte mare este acela conform căruia se vor marca sub 2.5 goluri în acest meci. Acest pont vine cu o cotă foarte avantajoasă de 1.70. Ne așteptăm la un joc echilibrat în care diferența să fie făcută de mici detalii.