UEFA Champions League: CSKA Moscova vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CSKA Moscova - Real Madrid
1
6,50
X
4,20
2
1,58

Pe Luzhniki Arena din Moscova se anunță o seară de gală. În calitate de oaspete va veni echipa ce a dominat ultimele sezoane din acestă competiție. CSKA Moscova vs REAL Madrid este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei seri din UEFA Champions League. Partida din acestă seară va fi arbitrată de un arbitru român, Ovidiu Hațegan. Acesta este un alt motiv ca această partidă să nu fie ratată. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori până acum. Un meci s-a terminat la egalitate și unul a fost câștigat de Real. Cele mai bune pariuri sportive le găsești doar pe site-ul Beturi.ro. Din cadrul grupei G mai fac parte AS Roma și Viktoria Plzen.

Pariuri câștigătoare: CSKA Moscova vs Real Madrid

CSKA Moscova are o șansă mare pentru a obține un rezultat pozitiv. În primul meci al acestei runde cei de la CSKA au obținut o remiză contra celor de la Viktoria Plzen cu scorul de 2-2. După 9 etape disputate în campionatul Rusiei cei de la CSKA au reușit să acumuleze 16 puncte. În ultimele patru partide oficiale ei nu au suferit nici o înfrângere. Gazdele partidei de astăzi vor avea o serie de jucători importanți indisponibili. Bistrovic, Hernandez, Kuchaev și Vasin nu vor putea evolua astăzi. Pariază și câștigă alături de noi doar la pariuri sportive.

Real Madrid trebuie să își respecte blazonul și să obțină și astăzi victoria. În prima etapă elevii lui Valverde au învins pe AS Roma cu scorul de 3-0. Realul nu este într-o formă de moment foarte bună deoarece în ultimele două meciuri din La Liga nu au reușit să obțină nici o victorie. Mai mult în aceste două meciuri oaspeții partidei de astăzi nu au marcat. Bale, Isco, Ramos și Marcelo nu vor putea evolua în partida din acestă seară. Ei sunt unii dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Real. Cu aceste absențe Madridul va avea un meci foarte dificil.

Spectacolul din UEFA Champions League ne va aduce multe pariuri câștigătoarel la meciul dintre CSKA Moscova vs Real Madrid. Credem că va fi un meci închis iar golurile vir fi destul de puține. La o cotă de 1.75 vom miza pe faptul că se vor marca sub 2,5 goluri. Pariază și câștigă alături de noi.