UEFA Champions League: Borussia Dortmund vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Borussia Dortmund - Atletico Madrid
1
2.68
X
3.30
2
2.90

După spectacolul de aseară din UEFAC Champions League ne așteaptă o nouă serie de meciuri ce ne promite spectacol. De la ora 22:00, Borussia Dortmund vs Atletico Madrid este la concurență cu cele mai importante meciuri ale zilei. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit într-un meci direct de peste 20 de ani. Acest meci se va disputa în cadrul grupei A din care mai fac parte Club Brugges și Monaco. Ambele adversare de astăzi vin cu șase puncte în clasament astfel că dubla dintre cele două formații poate fi văzută ca o finală pentru prima poziție a grupei. La pariuri poți să realizezi câștiguri consistente.

Spectacol în Borussia Dortmund vs Atletico Madrid

Borussia Dortmund trece printr-o formă de zile mari în această perioadă. Elevii lui Lucien Favre nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon și se află pe primul loc și în Bundesliga în fața Bayernului. Cel mai important jucător al gazdelor pare a fi Paco marcator a opt goluri în Bundesliga și UEFA Champions League. El, Reus și Pulisic par a fi tripleta care poate învinge orice formație. Gazdele vor avea unele probleme în defensivă deoare Schmelzer, Toljan și Akanji, toți oameni de defensivă vor lipsi astăzi. Totuși, ținând cont că vor evolua pe teren propriu, cei de la Dortmund au o șansă mare la cele trei puncte. Pariază pe ponturile noastre oferite la pariuri.

Atletico Madrid nu a mai pierdut de opt meciuri în toate competițiile. Elevii lui Cholo, se vor baza pe defensivă în această seară dar un jucător ca Griezmann poate lovi în orice moment. Diego Costa și Savic nu vor putea fi folosiți pentru partida din această seară. La fel ca și Dortmund, cei de la Atletico au reușit să acumuleze șase puncte în aceatsă grupă. Chiar dacă pare a pleca având a doua șansă, Atletico poate pleca reușind cel puțin un rezultat de egalitate.

Meciul dintre Borussia Dortmund vs Atletico Madrid ne poate aduce un câștig consistent. Echipa noastră vă va oferi și alte pronosticuri pentru acest joc. Vom miza pe faptul că ambele formații vor euși să marcheze cel puțin un gol la o cotă de 1.70. Dacă vor marca ambele echipe este foarte probabil să se înscrie peste 2,5 goluri, pariu ce ne va aduce o cotă de 1.80. Referitor la capitolul posesie vom miza că nemții vor avea o posesie de peste 55% la o cotă de 1.80. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.