UEFA Champions League: Benfica vs Bayern

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Benfica - Bayern
1
6.90
X
4.50
2
1.52

Mașinăria de fotbal a celor de la Bayern se va pune în funcțiune în această seară. Pe Estadio da Luz se vor întâlni Benfica vs Bayern. În acest meci vom vedea una dintre favorite cum se prezintă în startul sezonului. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit și acum doi ani în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Așa cum era de așteptat s-a calificat Bayern. Partida de astăzi se va disputa în cadrul grupei E. În această grupă au mai fost repartizate AEK Atena și Ajax Amsterdam. Cei mai buni tipseri ne aduc pentru astăzi cele mai bune pronosticuri.

Spectacol ofensiv în Benfica vs Bayern

Benfica practică un fotbal destul de deschis. Portughezii încearcă la fiecare meci să înscrie astfel că sunt o echipă iubită datorită stilului ofensiv pe care îl au. Pentru a ajunge în grupe ei au trecut de două tiruri preliminare. În turul al trilea au eliminat pe Fenerbahce, pentru ca în play-off să treacă de PAOK. Vitoria, tehnicianul gazdelor va avea trei jucători foarte importanți indisponibili. Corchia, Ebuehi și Fejsa nu vor putea evolua astăzi astfel că Benfica va avea unele probleme. În cele patru etape din Primeira Liga, Benfica a înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate. Cei mai buni tipseri ne oferă pronosticuri în fiecare zi.

Bayern Munchen este una dintre candidatele la trofeu. Bavarezii sunt o echipă nouă în acest sezon și pornesc cu speranțe foarte mari. Pe banca tehnică va debta Nico Kovac într-un meci european în calitate de antrenor. În Bundesliga Bayern a început perfect acest sezon și a reușit să obțină patru victorii în primele patru meciuri ale sezonului. Rămâne de văzut dacă vor reuși să mențină același ritm. Oaspeții partidei de astăzi au o serie de jucători indisponibili. Coman, Rafinha, Tolisso și Hummels nu vor putea fi folosiți de Bayern în această seară dar ei au jucători puternici care îi vor putea înlocui cu succes.

Benfica vs Bayern va avea ca pronostic la finalul celor 90 de minute o victorie a nemților. Anticipăm un joc cu multe goluri. La o cotă de 1.80 vom miza că se vor marca peste 2.5 goluri. La o cotă de 2.00 putem miza pe faptul că Lewandowski va reuși să înscrie cel puțin un gol astăzi. Pariază cu încredere pe pronosticurile noastre.