UEFA Champions League: Benfica vs Ajax

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Benfica - Ajax
1
2.55
X
3.35
2
3.00

Spectacolul din cea mai importantă competiție continuă. Astăzi avem programată o nouă serie de meciuri foarte spectaculoase. Noi vom oferi pronosticuri pentru cele mai interesante meciuri ale acestei zile. Pe Estadio da Luz Benfica vs Ajax ne vor oferi unul dintre cele mai interesante jocuri din această seară. Acest meci se va disputa în cadrul grupei E din care mai fac parte Bayern și AEK Atena. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de cei de la Ajax cu scorul de 1-0 după un gol marcat în prelungirile partidei. Cel mai bun bonus pariuri îl găsești doar pe site-ul Beturi.ro zi de zi.

Meci de calificare între Benfica vs Ajax

Benfica trece prinstr-o perioadă foarte proastă din toate punctele de vedere. În ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile ei au suferit trei înfrângeri. Mai mult, în aceste trei meciuri ei au reușit să marcheze un singur gol. În cadrul acestei grupe ei ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze trei puncte. Aceste puncte au venit după un succes contra celor de la AEK. Lema și Ebuehi nu vor putea evolua astăzi pentru Benfica. În acest meci dacă nu vor obține victoria cei de la Benfica nu vor mai avea șanse reale la primele două poziții. Profită și câștigă cu bonus pariuri oferit de Beturi.ro.

Ajax trece printr-o perioadă foarte bună. Lăncierii sunt pe prima poziție a grupei după ce au reușit să acumuleze șapte puncte. Ei nu au suferit nici o înfrângere în cele trei meciuri disputate și au un golaveraj la fel ca al celor de la Bayern cu cinci goluri marcate și doar unul primit. Olandezii vor avea trei jucători absenți pentru acest meci. Veltman, Sinkgraven și Bande nu vor putea să evolueze în această seară. Pentru Ajax și un rezultat de egalitate ar fi foarte bun ținând cont că ar păstra distanța dintre ei și Benfica.

Meciul dintre Benfica vs Ajax are o miză foarte mare. La fel ca și în meciul tur credem că va fi o partidă foarte echilibrată. Vom miza că se vor marca mai puțin de 2,5 goluri. Am ales acest pronostic deoarece anticipăm că nici una dintre cele două formații nu se va deschide să riște foarte mult. Vom paria și pe faptul că se vor arăta peste 4,5 cartonașe galbene la o cotă de 1,65. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să ai de câștigat.