UEFA Champions League: Bayern Munchen vs Liverpool

În această seară vom avea tabloul complet al echipelor calificate în sferturile de finală. Capul de afiş al acestei seri este duelul dintre Bayern Munchen vs Liverpool. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 0-0. Ambele echipe au speranţe la calificare astfel că nimic nu este decis şi ne aşteaptă 90 de minute foarte tensionate. În tur ambele formaţii au încercat să se bazeze pe defensivă şi să nu primească gol. Forma bună pe care o traversează ne face să sperăm că vom avea un meci foarte interesant în care ambele echipe trebuie să facă totul pentru a se califica. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal le găseşti zi de zi pe Beturi.ro.

Meci decisiv între Bayern Munchen vs Liverpool

Bayern Munchen este văzută uşor favorită de casele de pariuri. Nemţii au doar varianta victoriei pentru partida din această seară. Orice alt rezultat ar însemna eliminarea din competiţie. În ultima perioadă arată o formă din ce în ce mai bună. Au reuşit să ajungă pe prima poziţie în Bundesliga şi în ultimele două meciuri au un golaveraj de 11 la 1. Faptul că vor lipsi Kimmich, Tolisso, Muller şi Robben poate fi o problemă deoarece sunt jucători de bază în echipă. Faptul că în meciul tur disputat în Anglia nu au reuşit să înscrie poate fi o problemă destul de mare . Ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Liverpool are de partea ei 2 rezultate din 3. Adică ei se pot califica şi cu un rezultat de egalitate dar cu goluri. După ce în urmă cu câteva săptămâni au pierdut prima poziţie în Premier League, acum par a fi în revenire de formă. În ultima etapă din campionatul Angliei au învins pe Burnley cu scorul de 4-2. Cormoranii au avantajul că Jurgen Klopp cunoaşte foarte bine pe Bayern Munchen, iar într-un asemenea meci aceasta poate fi un avantaj decisiv. Bayern Munchen vs Liverpool este cel mai interesant meci al acestei seri. Vom paria pe calificarea celor de la Liverpool care au o cotă foarte avantajoasă pentru a face acest lucru. Miza partidei îşi poate spune cuvântul asupra evoluţiei celor 2 formaţii. Astfel vom paria pe faptul că se vor acorda peste 4.5 cartonaşe galbene la o cotă de 2. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia vor reuşi ambele echipe să marcheze. GG-ul vine cu o cotă de 1.80 şi ne poate aduce un câştig important.