UEFA Champions League: Barcelona vs Manchester United

Aşteptarea a luat sfârşit. Mai sunt doar câteva ore până vom afla primele echipe calificate în semifinalele UEFA Champions League. Pe Camp Nou meciul dintre Barcelona vs Manchester United va porni de la scorul de 1-0 pentru catalani. Totuşi în această dublă nu este nimic hotărât. Cei de la United au şansa lor şi vor încerca să profite de ea. Cele două echipe sunt unele dintre cele mai puternice din Europa astfel că ne vom aştepta la un meci deosebit de spectaculos. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune pariuri sportive online şi o să realizezi profit.

Spectacol ofensiv în Barcelona vs Manchester United

Barcelona porneşte din postura de mare favorită astăzi. Catalanii nu trebuie să piardă pentru a ajunge în semifinale. Ţinând cont de forţa catalaniilor, ei nu vor juca la egal. Gazdele partidei de astăzi trec printr-o formă foarte bună. Catalanii au ajuns la 18 meciuri oficiale în care nu au pierdut. În ultima etapă din La Liga au obţinut doar un egal pe terenul celor de la Huesca dar atunci au odihnit o serie de titulari în vederea jocul de astăzi. Barca nu a primit gol în ultimele trei meciuri disputate în toate competiţiile ceea ce înseamnă că defensiva arată din ce în ce mai bine. La pariuri sportive online poţi să câştigi zi de zi.

Manchester United încearcă să producă încă o surpriză după ce cea produsă în faţa celor de la PSG. Vom vedea în această seară dacă au forţa să îi întoarcă şi pe cei de la United. Ole Gunar Solskjaer, tehnicianul diavolilor are amintiri frumoase de pe Camp Nou după ce pe acest stadion a câştigat trofeul UEFA Champions League. În ultima etapă din Premier League cei de la united au învins cu scorul de 2-1 pe cei de la West Ham. Indeferent de scorul din această partidă, United va rămâne una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon.

Barcelona vs Manchester United se anunţă a fi o partidă extrem de interesantă. Vom merge pe încă  victorie a Barcelonei la o cotă de 1.40. În opinia noastră acest pariu este unul destul de sigur. Credem că va fi un meci cu multe goluri. United va fi obligată să rişte şi astfel va lăsa multe spaţii în defensivă şi Barca va avea multe şanse de a marca. Peste 2,5 goluri la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu avantajos în opinina echipei noastre.