UEFA Champions League: Barcelona vs Lyon

Cele trei goluri marcate de Cristiano Ronaldo aseară îl provoacă şi pe Leo Messi la o evoluţie foarte bună. Pe Camp Nou, Barcelona va primi vizita celor de la Olympique Lyon. Acest meci va porni de la scorul de 0-0 rezultat înregistrat la finalul meciului tur. Nimic nu este hotărât în această optime de finală, iar după meciurile din această fază a competiţiei ne putem aştepta la orice. Meciul tur a fost dominat de Barcelona dar niciuna dinte cele două formaţii nu a reuşit să marcheze. Pe Beturi.ro ai zi de zi ponturi pariuri fotbal.

Spectacol între Barcelona vs Lyon

Barcelona este mare favorită. Catalanii au ca obiectiv pentru acest sezon câştigarea acestei competiţii. În ultimele 11 meciuri oficiale, gazdele partidei de astăzi nu au suferit nici o înfrângere. Totuşi trebuie să ţinem cont că în această seară Barca are nevoie de victorie. Moralul celor de la Barca este unul foarte bun deoarece vin după 4 victorii în ultimele 4 meciuri oficiale. Messi e află într-o formă foarte bună şi astfel aşteptăm un meci foarte bun de la el. Acesta poate fi un sezon perfect pentru catalani deoarece sunt pe prima poziţie în La Liga şi au ajuns şi în finala Cupei Spaniei. Mergi pe mâna noastră pentru a beneficia zi de zi de ponturi pariuri fotbal.

Lyon porneşte cu şansa a doua dar este o echipă ce joacă foate spectaculos şi astfel poate obţine un rezultat pozitiv în această seară. Francezii vin după două victorii şi un rezultat de egalitate înregistrate în ultimele trei partide disputate. Chiar dacă sunt o echipă foarte interesantă credem că în meciul din această seară o să le fie foarte dificil. Gouiri este singurul indisponibil al oaspeţilor, astfel credem că nu vor avea probleme pentru alinierea celui mai bun prim 11.

Barcelona vs Lyon se anunţă a fi un meci foarte spectaculos. Ambele formaţii joacă foarte deschis şi ofensiva este punctul lor forte. Victoria Barcelone şi automat calificarea o să ne aducă o cotă de 1.30. Pentru a beneficia de o cotă mai mare putem miza pe o victorie a catalaniilro la cel puţin două goluri diferenţă. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se vor marca peste 3,5 goluri. Credem că vom asista la un spectacol ofeniv, astfel că sunt şanse mari pentru un nou pariu câştigător. Pariază alături de echipa noastră şi o să realizezi profit.